Școala informală de IT

Am lansat Embedded Systems Development, cursul care te învață cum să programezi dispozitive inteligente

Îți dorești să faci reconversie profesională, pentru a-ți asigura un job stabil și bine plătit chiar și în această perioadă? Acum te poți înscrie la cursul de Embedded Systems Development, unde vei învăța cum să programezi sistemele integrate, care sunt nucleul a miliarde de dispozitive inteligente.

Gadgeturile, bancomatele, electrocasnicele, automobilele - toate au la bază sistemele embedded

Automobilele, electrocasnicele, gadgeturile, bancomatele, jucăriile smart, sistemele de alarmă, aparatura medicală – toate susțin activitățile oamenilor din zilele noastre, iar ele au la bază tehnologia sistemelor embedded – embedded system software.

Nevoia de specialiști în domeniul Embedded System Software Development este în continuă creștere, și tu te poți număra printre cei mai căutați profesioniști, învățând prin mentorat alături de noi, la Școala informală de IT.

Cursul Embedded Systems Development durează 4 luni și se desfășoară ONLINE numai în zilele de sâmbătă (5 ore / zi), pentru a-ți oferi șansa de a învăța o meserie de viitor, chiar dacă ai un job full-time în alt domeniu.

Ești candidatul ideal la cursul Embedded Systems Programming, dacă îți place să rezolvi probleme logice

Cursul pentru embedded systems developer și embedded systems engineer reprezintă o soluție mult așteptată pe piața românească, fiind un program complet care include și sesiuni de soft skills și de pregătire pentru interviul de angajare.

Programa a fost revizuită de companii care activează în domeniu, astfel încât absolvenții embedded systems programming să fie pregătiți pentru integrarea pe piața muncii din IT.

Nu există o limită de vârstă, iar înscrierea nu este condiționată de experiența anterioară. Ești candidatul ideal la acest curs, dacă ai cunoștințe de bază despre sisteme IT, un nivel al limbii engleze de minimum B1 și îți place să rezolvi probleme logice complexe.

Vei proiecta o aplicație în timpul cursului Embedded System Software Development, pe care o poți include în portofoliul de angajare

Mentorii cursului de Embedded System Development de la Școala informală de IT, Marius Oltean și László Bakó, au +16 ani de experiență în industrie, +20 ani de experiență didactică și se numără printre cei mai buni specialiști din domeniu.

Te vor învăța tot ce trebuie să știi pentru a deveni Embedded C Developer, Embedded System Test Engineer sau Production Test Engineer, iar până la absolvire, vei proiecta chiar tu o aplicație pe care să o integrezi în portofoliul de angajare.

Ți se va explica – de la zero – cum să codezi în C, unul dintre cele mai populare limbaje de programare ale prezentului, și vei trece prin toate noțiunile de bază: structura codului, tipuri de date, structuri de control, funcții, algoritmi ș.a.m.d..

Cariera ta în IT începe cu noi!