Școala informală de IT

Află ce carieră ți se potrivește!

Știm: vrei să înveți IT, dar nu ai idee de unde să începi. Completează quizz-ul de mai jos ca să afli ce profil ai și ce curs este pentru tine.

persoane au aflat deja care poate fi cariera lor
au aflat deja care poate fi cariera lor

Quizz: Ce job din IT mi s-ar potrivi?

Acest quizz este doar orientativ și nu înlocuiește procesul de selecție de la Școala informală de IT.

Software Tester

Vezi și „nodul din papură”? Ai înclinație spre Software Testing! În acest domeniu, ai nevoie de atenție la detalii, atitudine proactivă și un mindset orientat spre rezolvarea problemelor.

Programare Front-end

Îți place să observi cât mai repede rezultatele muncii tale? Un job în Front-end Development pare a fi potrivit pentru tine! Creativitatea și așa-numitul „growth mindset” sunt esențiale în acest domeniu.

Direcții de carieră în IT

Chiar și în acest moment, un angajator din IT caută să recruteze un om cu profilul tău. Descoperă ce direcție de carieră ți se potrivește.

Programare Baze de Date

”Proiectarea”, ”configurarea”, „administrarea” și „structurarea” - nu sunt cuvinte care te sperie? E cât se poate de clar: DataBase Development trebuie să fie pe lista ta de planuri pentru carieră.

Programare Back-end

Să rezolvi probleme logice complexe este plăcerea ta? Ai înclinație spre Back-end Development! Trebuie să demonstrezi ambiția de a face față provocărilor și un stil de gândire analitic, structurat.

Au scris despre noi