Școala informală de IT

Cum să alegi cursul de IT potrivit ție?

cariera in it - merita sau nu

Cum să alegi cursul de IT potrivit?

Dă un refresh carierei tale și începe un curs în IT! Însă ce faci atunci când opțiunile pot părea prea multe și nu știi ce curs să începi? Citește acest blog, care te va ajuta, cu siguranță, să te ghidezi spre cariera pe care ți-o dorești!

Cursuri de programare front-end

Programarea front-end este procesul de construire și design al unui site sau al unei aplicații web. Acest lucru presupune cunoștințe de HTML, CSS și JavaScript. Prin programarea front-end, ne asigurăm de faptul că interfața site-ului sau aplicației este pe cât de bună se poate pentru utilizatori. De asemenea, programatorii front-end se asigură de faptul că aceasta funcționează bine pe diferitele tipuri de ecrane.

Poți învăța programare front-end prin resurse de pe internet sau poți să te înscrii la acest curs, care te va învăța totul de la 0. Vei fi mentorat pas cu pas de practicieni din IT!

Cursuri de programare back-end

Programarea back-end se referă la procesul de construire a unui software sau a unei aplicații web. Prin aceste cursuri de programare back-end, poți deveni back-end developer în următoarele limbaje: 

  • .Net
  • Java
  • Python
  • ABAP

Fiecare limbaj de programare este unic, iar pentru alegerea cursului potrivit, trebuie să consulți programa fiecăruia în parte. Ca la front-end, poți învăța aceste limbaje de programare de unul singur, dar poți și să te înscrii la cursurile noastre live online, cu mentori cu experiență.

Cursuri de testare software

În ceea ce privește testarea software, la Școala informală de IT oferim cursuri de testare manuală și de testare automată. Prin software testing, vei învăța cum să identifici bugurile aplicațiilor, dar nu numai. Alegând unul dintre aceste cursuri, vei putea să avansezi în carieră sau să începi o cu totul altă carieră.

Concluzie

În concluzie, alege tipul de curs care ți se potrivește! Fie că este vorba de programare front-end/ back-end sau testare software, mentorii de la Școala Informală de IT sunt aici pentru a te ghida la fiecare pas. Contactează-ne acum!

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.

Follow us