Școala informală de IT

Cursuri online Programare Back end

Și tu poți învăța un limbaj de programare modern, cu o arie vastă de aplicabilitate.

Prin oferta de cursuri programare back-end, ne asigurăm că primești toate informațiile din piața muncii, care te ajută să îți găsești un job axat pe specializarea pe care ți-o dorești. Metodele de învățare sunt out-of-the-box, iar mentorii îți predau prin conexiuni simple cu exemple din viața de zi cu zi, pentru a te ajuta să înveți mai ușor concepte abstracte.

Mai mult decât simple cursuri programare back end :

te pregătim și de interviu

La Școala informală de IT, ai parte de o pregătire completă. Nu ne oprim doar la predarea informațiilor tehnice despre programare back end. Mergem mai departe și aducem în fața ta profesioniști în HR care te învață cum să îți redactezi CV-ul și cum să te pregătești pentru interviul de angajare în IT, fie pentru un post entry-level, fie pentru upgrade în carieră.

Cum au loc aceste cursuri programare back end?

Înveți programare back end online. Cursurile sunt LIVE, nu înregistrate. Interacționezi (audio & vizual) cu mentorii și colegii tăi, în fiecare moment. Adresezi întrebări, exprimi opinii, primești feedback și explicații, ori de câte ori ai nevoie.

Până când pot să mă înscriu la cursuri online programare back end?

Pe pagina de pe website destinată fiecărui curs de programare back end vei găsi informații privind grupa care este în formare și data de start. În momentul în care locurile disponibile din cadrul acelei grupe devin ocupate, se deschid automat înscrierile pentru următoarea grupă, cu o nouă dată de start pentru aceasta.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Python Development

Aplică acum

270€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

.NET Development

Aplică acum

270€ / lună📋
16 săpt • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Java Development

Aplică acum

270€ / lună📋
5 luni • 100 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

ABAP Development

Aplică acum

270€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Symfony Development

Aplică acum

250€ / lună📋
2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Data Structures & Algorithms

Aplică acum

270€ / lună📋
2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Alin Chitaș, absolvent ABAP Development

Cursul se axează aproape în proporție de 100% pe partea practică. Mentorul a creat un mediu de învățare plăcut încă din prima zi. Totul a fost informal. Am primit inclusiv hint-uri, îndrumări despre ce am putea fi întrebați la interviu și ce am putea noi să îl întrebăm pe intervievator.

Alin Chitaș
absolvent ABAP Development

Rami Hamati, absolvent .NET Development

Datorită mentorilor, am descoperit avantajele pe care le poate aduce .NET în cariera mea. La Școala informală de IT am studiat atât .NET și C#, cât și alte tehnologii .La finalul cursurilor, acumulasem suficiente informații cât să pot continua independent pe acest traiect profesional.

Rami Hamati
absolvent .NET Development

Sorin Miron, absolvent Java Development

În aceeași perioadă în care absolveam cursul la Școala informală de IT, am participat la interviuri și am fost angajat la SoftVision. Mi-au spus atunci: „Ai tot ce-ți trebuie ca să lucrezi la noi în companie ca programator Java”.

Sorin Miron
absolvent Java Development

Sergiu Cioară, absolvent C++ Development

Absolvisem Facultatea de Drept, când am realizat că nu vreau să profesez în domeniu. Școala informală de IT mi-a schimbat viața radical. Astăzi lucrez ca Software Developer în industria automotive și o spun cu toată convingerea: datorită acestei școli mi-am îndeplinit cel mai mare vis.

Sergiu Cioară
absolvent C++ Development

Miruna, absolvent Symfony Development

Școala informală de IT îți pune la dispoziție contextul perfect pentru a învăța Symfony: un orar ușor de acomodat chiar dacă ai un job full-time, mentori practicieni, și o programa care ține pasul cu ce se cere pe piață.

Miruna
absolvent Symfony Development

Diab-Mohamad Chraif, absolvent Python Development

Am renunțat la contabilitate pentru IT. Mentorii sunt extraordinari. Dacă nu înțelegi, îți explică din nou și din nou și din nou. Te ajută foarte mult și te provoacă să încerci din nou și din nou și din nou, până te prinzi cum funcționează tot. Deja am început să aplic ceea ce am învățat în cadrul proiectelor mele.

Diab-Mohamad Chraif
absolvent Python Development

Au scris despre noi