Școala informală de IT

Cursuri online Programare Back end

Și tu poți învăța un limbaj de programare modern, cu o arie vastă de aplicabilitate.

Prin oferta de cursuri programare back-end, ne asigurăm că primești toate informațiile din piața muncii, care te ajută să îți găsești un job axat pe specializarea pe care ți-o dorești. Metodele de învățare sunt out-of-the-box, iar mentorii îți predau prin conexiuni simple cu exemple din viața de zi cu zi, pentru a te ajuta să înveți mai ușor concepte abstracte.

Mai mult decât simple cursuri programare back end :

te pregătim și de interviu

La Școala informală de IT, ai parte de o pregătire completă. Nu ne oprim doar la predarea informațiilor tehnice despre programare back end. Mergem mai departe și aducem în fața ta profesioniști în HR care te învață cum să îți redactezi CV-ul și cum să te pregătești pentru interviul de angajare în IT, fie pentru un post entry-level, fie pentru upgrade în carieră.

Cum au loc aceste cursuri programare back end?

Înveți programare back end online. Cursurile sunt LIVE, nu înregistrate. Interacționezi (audio & vizual) cu mentorii și colegii tăi, în fiecare moment. Adresezi întrebări, exprimi opinii, primești feedback și explicații, ori de câte ori ai nevoie.

Până când pot să mă înscriu la cursuri online programare back end?

Pe pagina de pe website destinată fiecărui curs de programare back end vei găsi informații privind grupa care este în formare și data de start. În momentul în care locurile disponibile din cadrul acelei grupe devin ocupate, se deschid automat înscrierile pentru următoarea grupă, cu o nouă dată de start pentru aceasta.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Python Development

Click pentru detalii

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

.NET Development

Click pentru detalii

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Java Development

Click pentru detalii

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Java Advanced - Spring Boot

Click pentru detalii

299€ / lună📋
2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

ABAP Development

Click pentru detalii

Image hover effect image

Symfony Development

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

PHP Web Development

Click pentru detalii

Image hover effect image

Data Structures & Algorithms

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Nu știi încă ce curs sa alegi?

Nu știi încă ce curs să alegi? Discută direct cu un Consultant de Carieră! Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru a stabili ziua și ora sesiunii online de coaching. Expertul HR cu experiență în IT te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine, în acord cu backgroundul tău profesional și abilitățile cheie care te definesc.

  Alexandru Uioreanu, absolvent Java Development

  Am reușit să mă angajez în IT, lucrez astăzi ca și Web Developer. Le datorez totul mentorilor de la curs! Mulțumesc Școlii informale de IT pentru îndrumare!

  Alexandru Uioreanu
  Alexandru Uioreanu
  absolvent Java Development

  Alin Chitaș, absolvent ABAP Development

  Cursul se axează aproape în proporție de 100% pe partea practică. Mentorul a creat un mediu de învățare plăcut încă din prima zi. Totul a fost informal. Am primit inclusiv hint-uri, îndrumări despre ce am putea fi întrebați la interviu și ce am putea noi să îl întrebăm pe intervievator.

  Absolvent curs ABAP Scoala informala de IT
  Alin Chitaș
  absolvent ABAP Development

  Rami Hamati, absolvent .NET Development

  Datorită mentorilor, am descoperit avantajele pe care le poate aduce .NET în cariera mea. La Școala informală de IT am studiat atât .NET și C#, cât și alte tehnologii .La finalul cursurilor, acumulasem suficiente informații cât să pot continua independent pe acest traiect profesional.

  Absolvent curs .NET Scoala informala de IT
  Rami Hamati
  absolvent .NET Development

  Sorin Miron, absolvent Java Development

  În aceeași perioadă în care absolveam cursul la Școala informală de IT, am participat la interviuri și am fost angajat la SoftVision. Mi-au spus atunci: „Ai tot ce-ți trebuie ca să lucrezi la noi în companie ca programator Java”.

  Absolvent curs programare Scoala informala de IT
  Sorin Miron
  absolvent Java Development

  Sergiu Cioară, absolvent C++ Development

  Absolvisem Facultatea de Drept, când am realizat că nu vreau să profesez în domeniu. Școala informală de IT mi-a schimbat viața radical. Astăzi lucrez ca Software Developer în industria automotive și o spun cu toată convingerea: datorită acestei școli mi-am îndeplinit cel mai mare vis.

  Poveste de succes Scoala informala de IT
  Sergiu Cioară
  absolvent C++ Development

  Miruna, absolvent Symfony Development

  Școala informală de IT îți pune la dispoziție contextul perfect pentru a învăța Symfony: un orar ușor de acomodat chiar dacă ai un job full-time, mentori practicieni, și o programa care ține pasul cu ce se cere pe piață.

  Curs Symfony Scoala informala de IT
  Miruna
  absolvent Symfony Development

  Diab-Mohamad Chraif, absolvent Python Development

  Am renunțat la contabilitate pentru IT. Mentorii sunt extraordinari. Dacă nu înțelegi, îți explică din nou și din nou și din nou. Te ajută foarte mult și te provoacă să încerci din nou și din nou și din nou, până te prinzi cum funcționează tot. Deja am început să aplic ceea ce am învățat în cadrul proiectelor mele.

  Diab, absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT
  Diab-Mohamad Chraif
  absolvent Python Development

  Au scris despre noi