Școala informală de IT

Cursuri online Programare Front end

Dacă îți place să vezi cât mai repede rezultatele muncii tale, învață programare front end.

Fie că îți dorești să devii programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta, fie că vrei să înveți librării și framework-uri de actualitate, te sprijinim în misiunea ta. Interacțiunea cu mentorii experimentați din industria software te va ajuta să înveți exact ce ai nevoie pentru viața de zi cu zi de la job.

Mai mult decât simple cursuri programare front end:

te ghidăm la fiecare pas

Să creezi interfețe moderne, cu tehnologii de ultimă generație poate fi mai simplu, atunci când înveți ghidat de un mentor. Practicienii din IT care predau cursuri online programare front end te vor pregăti să ții pasul cu toate cerințele angajatorilor. Vei exersa ceea ce înveți în cadrul unui proiect practic pe care îl poți integra în portofoliul de angajare.

Cum se desfășoară aceste cursuri de programare front end?

Online. Înveți programare front end de oriunde. Tot timpul. Poți deveni cursant al Școlii informale de IT din orice oraș sau din orice țară, indiferent unde locuiești.

Cine sunt mentorii care predau cursuri online programare front end?

Mentorii Școlii informale de IT sunt profesioniști care înțeleg cu adevărat toate aspectele muncii reale din IT. Practicieni, și nu doar teoreticieni, sunt oamenii care au contact cu piața muncii din IT și au acumulat ani de experiență în programare front end.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Web Development (JavaScript)

Aplică acum

270€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Front-End React JS – Introducere

Aplică acum

270€ / lună📋
1 lună • 20 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

PHP Web Development

Aplică acum

270€ / lună📋
5 luni • 100 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Andreea Anti, absolvent Web Development

În trecut am activat ca operator call-center. Astăzi sunt programator. M-am înscris la Școala informală de IT din dorința de a învăța de la persoane care cunosc cu adevărat realitățile din piața muncii. Și am reușit. Sfatul meu pentru tine? Spune „POT” și vei putea.

Andreea Anti
absolvent Web Development

Rami Hamati, absolvent .NET Development

Datorită mentorilor, am descoperit avantajele pe care le poate aduce .NET în cariera mea. La Școala informală de IT am studiat atât .NET și C#, cât și alte tehnologii .La finalul cursurilor, acumulasem suficiente informații cât să pot continua independent pe acest traiect profesional.

Rami Hamati
absolvent .NET Development

Adina Gaciu, absolvent PHP Development

În momentul în care angajatorii văd Școala informală de IT în CV este un mare plus. Poate că atunci când auzi acest lucru de la un străin nu crezi, dar eu pot să spun cu mâna pe inimă că am trecut printr-o experiență care mi-a schimbat viața total în bine.

Adina Gaciu
absolvent PHP Development

Paula, absolvent Front-End React JS

Înainte să mă înscriu la Școala informală de IT, am cumpărat mai multe tipuri de cursuri înregistrate, pe care le-am abandonat rapid. Marele plus este că la această școală interacționezi cu mentorii, poți pune orice fel de întrebări și primești feedback pe ceea ce lucrezi. Recomand!

Paula
absolvent Front-End React JS

Au scris despre noi