Școala informală de IT

Cursuri online Programare Front end

Dacă îți place să vezi cât mai repede rezultatele muncii tale, învață programare front end.

Fie că îți dorești să devii programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta, fie că vrei să înveți librării și framework-uri de actualitate, te sprijinim în misiunea ta. Interacțiunea cu mentorii experimentați din industria software te va ajuta să înveți exact ce ai nevoie pentru viața de zi cu zi de la job.

Mai mult decât simple cursuri programare front end:

te ghidăm la fiecare pas

Să creezi interfețe moderne, cu tehnologii de ultimă generație poate fi mai simplu, atunci când înveți ghidat de un mentor. Practicienii din IT care predau cursuri online programare front end te vor pregăti să ții pasul cu toate cerințele angajatorilor. Vei exersa ceea ce înveți în cadrul unui proiect practic pe care îl poți integra în portofoliul de angajare.

Cum se desfășoară aceste cursuri de programare front end?

Online. Înveți programare front end de oriunde. Tot timpul. Poți deveni cursant al Școlii informale de IT din orice oraș sau din orice țară, indiferent unde locuiești.

Cine sunt mentorii care predau cursuri online programare front end?

Mentorii Școlii informale de IT sunt profesioniști care înțeleg cu adevărat toate aspectele muncii reale din IT. Practicieni, și nu doar teoreticieni, sunt oamenii care au contact cu piața muncii din IT și au acumulat ani de experiență în programare front end.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Web Development (JavaScript)

Click pentru detalii

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Front-End React JS

Click pentru detalii

299€ / lună📋
1 lună • 20 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

PHP Web Development

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Nu știi încă ce curs să alegi?

Înscrie-te la o sesiune online one-to-one
cu un Consultant de Carieră în IT.

Consiliere 100% gratuită!

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru
a stabili ziua și ora sesiunii online de coaching.

Expertul HR cu experiență în IT te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine, în acord cu backgroundul tău profesional și abilitățile cheie care te definesc.

  Alex Rus, absolvent Web Development (JavaScript)

  Cu puțin înainte de finalizarea cursului, am reușit să mă angajez ca Software Developer. Întreg procesul de învățare a fost extraordinar și mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni atât de faini. Școala informală de IT face o treabă extraordinară! La bază, am studii în marketing, dar gândul de a începe o carieră în programare a apărut încă din primul an de facultate, deși am amânat decizia până la absolvirea ei. Dacă citești acest mesaj și nu știi dacă merită să faci reconversie profesională, am un mesaj pentru tine: nu este o călătorie ușoară, implică sacrificiu, dar ține minte: « work hard pays of ».

  Alex Rus
  Alex Rus
  absolvent Web Development (JavaScript)

  Andreea Anti, absolvent Web Development

  În trecut am activat ca operator call-center. Astăzi sunt programator. M-am înscris la Școala informală de IT din dorința de a învăța de la persoane care cunosc cu adevărat realitățile din piața muncii. Și am reușit. Sfatul meu pentru tine? Spune „POT” și vei putea.

  Andreea, absolvent curs Web Scoala informala de IT
  Andreea Anti
  absolvent Web Development

  Rami Hamati, absolvent .NET Development

  Datorită mentorilor, am descoperit avantajele pe care le poate aduce .NET în cariera mea. La Școala informală de IT am studiat atât .NET și C#, cât și alte tehnologii .La finalul cursurilor, acumulasem suficiente informații cât să pot continua independent pe acest traiect profesional.

  Absolvent curs .NET Scoala informala de IT
  Rami Hamati
  absolvent .NET Development

  Adina Gaciu, absolvent PHP Development

  În momentul în care angajatorii văd Școala informală de IT în CV este un mare plus. Poate că atunci când auzi acest lucru de la un străin nu crezi, dar eu pot să spun cu mâna pe inimă că am trecut printr-o experiență care mi-a schimbat viața total în bine.

  Absolvent curs PHP Scoala informala de IT
  Adina Gaciu
  absolvent PHP Development

  Paula, absolvent Front-End React JS

  Înainte să mă înscriu la Școala informală de IT, am cumpărat mai multe tipuri de cursuri înregistrate, pe care le-am abandonat rapid. Marele plus este că la această școală interacționezi cu mentorii, poți pune orice fel de întrebări și primești feedback pe ceea ce lucrezi. Recomand!

  Curs de IT React Scoala informala de IT
  Paula
  absolvent Front-End React JS

  Au scris despre noi