Școala informală de IT

ABAP DEVELOPMENT

Data de start: 15 noiembrie 2021

270€  250€/ lună 

4 luni • 80 ore • 5 ore / săptămână

2 zile / săptămână • 19:00

Cui se adreseaza cursul de programare ABAP?

Cursurile de programare back-end online ABAP (Advanced Business Application Programming) se adresează celor care doresc să învețe o tehnologie foarte căutată în industria IT, în special pentru dezvoltarea aplicațiilor de business. Limbajul de programare ABAP se poate învăța cu ușurință și poate fi accesat de cei cu experiență sau studii în domeniul economic sau tehnic, inclusiv de începători.

Alin Chitaș, absolvent ABAP Development

Cursul se axează aproape în proporție de 100% pe partea practică. Mentorul a creat un mediu de învățare plăcut încă din prima zi. Totul a fost informal. Am primit inclusiv hint-uri, îndrumări despre ce am putea fi întrebați la interviu și ce am putea noi să îl întrebăm pe intervievator.

Alin Chitaș
absolvent ABAP Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un test

………………………………………..

Participi la o discuție online

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

  • Te vei familiariza cu platformele SAP și vei avea ocazia să interacționezi direct cu specialiști din industrie, care vor deveni mentorii tăi pe parcursul celor 16 săptămâni de studiu.
  • Vei dobândi și vei aprofunda cunoștințe necesare în programarea aplicațiilor de business prin pregătire practică, îndrumare continuă și feedback permanent asupra evoluției tale.
  • Vei învăța concepte de programare generală și de implementare a programelor ABAP, care acoperă subiecte precum: formatarea, verificarea sintaxei, urmărirea performanței, șiruri de operații/date ș.a.m.d.
  • Vei înțelege, vei aprofunda cunoștințe despre tipuri de date ABAP, inclusiv structuri, tabele sau indexuri și vei exersa practic toate noțiunile și conceptele predate.
  • Vei acumula abilitățile practice de care are nevoie un profesionist pentru a lucra eficient în dezvoltarea aplicațiilor dintre cele mai complexe pentru segmentul corporativ.
  • Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru dezvoltarea unei cariere ca programator.
  • Pregătirea pentru interviul de angajare face parte din curricula programului, procesul de învățare fiind completat de sesiuni și discuții cu specialiști în HR și dezvoltare profesională.

Cum obții SAP ABAP developer certification la Școala informală de IT?

Inițial vei învăța concepte de programare generală și de implementare a programelor ABAP, precum: formatarea, verificarea sintaxei, urmărirea performanței, șiruri de operații, care te vor ajuta în dezvoltarea celor mai complexe aplicații pentru segmentul corporativ. Acestea vor fi atuuri puternice pentru dezvoltarea unei cariere ca programator.

📖 Citește povestea lui Alin, astăzi ABAP Developer, după o îndelungată carieră în domeniul financiar.

Mentorii de la care vei învăța

Daniel Trandafir

Mihai Dorian Popescu

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1081/info