Timișoara - Școala Informală de IT

Timișoara

Inițiere

Inițiere

Acestă categorie se adresează persoanelor fără experiență/ studii în domeniul tehnologiei, care doresc să se familiarizeze cu noțiunile de bază ale unor discipline IT. Programele sunt create special pentru cei care își doresc, fie o reconversie profesională, fie acumularea de anumite cunoștine tehnice. Scopul este deprinderea ABC-ului necesar în vederea unei specializări ulterioare.

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor etc.

Programe educaționale disponibile în Timișoara

INIȚIERE ÎN IT

Nivel inițiere - Intro in IT

Acest program educațional este conceput special pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în IT, dar nu au cunoștințele de bază necesare unei specializări. Vei fi mentorat pas cu pas pentru a înțelege termenii specifici domeniului IT, îți vei însuși un tip de gândire analitică esențială în acest sector și vei dobândi cunoștințe legate de instrumentele și mediile de lucru. La absolvire, vei primi o recomandare personalizată legată de specializarea pe care o poți urma mai departe – development, respectiv testare software.

Detalii și înscriere aici  

Nivel inițiere - Excel Basics
Acest curs de inițiere este dedicat tuturor persoanelor care își doresc să învețe noțiunile de bază din Excel pentru a le putea întrebuința eficient, fie în interes personal, fie în activitatea profesională. Vei exersa prin aplicații practice toate informațiile primite în sala de curs și vei primi feedback personalizat de la mentor pe tot parcursul procesului de învățare. În urma sesiunilor de pregătire, vei dobândi ABC-ul necesar pentru orice curs de specializare ulterioară în Excel, cel mai utilizat software pentru calcul tabelar.

Detalii și înscriere aici  

 

PREGĂTIRE ÎN IT

Nivel pregătire - Excel Advanced

Acest curs este dedicat tuturor persoanelor care își doresc să învețe noțiuni avansate în Excel. Sub îndrumarea mentorului, vei dobândi cunoștințe practice care îți vor permite să utilizezi eficient  și la nivel avansat cel mai popular software pentru calcul tabelar, fie în interes personal, fie în activitatea profesională. Noțiunile predate sunt aplicate practic, pe baza unei curricule care acoperă un spectru larg de subiecte de interes. Absolvirea acestui curs îți permite să utilizezi cu ușurință programul Excel la un nivel profesionist.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Software Testing
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare într-o companie de IT. Sesiunile de curs, axate pe exercițiu practic și mentorat, îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințele și aptitudinile necesare care te vor ajuta să performezi cu succes în domeniul testării software. Noțiunile predate și aplicate la curs sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor IT și urmează o curriculă prin care vei înțelege cum să abordezi orice activitate de testare software.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - C++ de la A la Z++
Acest program educațional îți oferă șansa de a porni de la zero într-o carieră extrem de dinamică. Se adresează tuturor persoanelor pasionate de tehnologie, care doresc să înceapă o carieră în IT, învățând un limbaj de programare răspândit ca utilizare în industrii importante și de viitor, precum domeniul automotive, bancar și al telecomunicațiilor. Absolvirea cu rezultate deosebite îți va aduce un interviu de angajare garantat asigurat de Școala Informală de IT la una dintre cunoscutele companii automotive din Timișoara.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Java Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare „prime-time”, cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate. Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator. Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea de a te adapta ușor și la alte tehnologii.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - .NET Web Development
Acest program educațional îți oferă oportunitatea de a-ți însuși un set de bune practici și deprinderi care te vor ajuta să susții cu succes un interviu tehnic de angajare, într-un domeniu unde specialiștii sunt la mare căutare. Poziția de .NET Web Developer (C#) este una dintre pozițiile cel mai greu de acoperit, întrucât la acest moment nu există pe piață un număr suficient de specialiști bine-pregătiți. La Școala Informală de IT înveți totul prin exercițiu practic (în echipă și individual), ai acces la exemple reale din experiența în domeniu a mentorilor profesioniști care te îndrumă pas cu pas și te bucuri de feedback constant. Totul pe baza unei curricule actualizată după cerințele angajatorilor.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Front-end Web Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc o carieră în programare. Vei învăța, îndrumat pas cu pas, cum să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. La absolvire, vei putea deveni programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta. Cunoștințe fundamentale de programare acumulate te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Intro in ANSI C
Acest program educațional este conceput pentru cei ce își doresc să acumuleze cunoștințe practice despre un limbaj de programare foarte căutat în industria automotive. Pe baza unei curricule adaptată la nevoile pieței și prin mentorat la fiecare pas, vei dobândi toate cunoștințele necesare pentru a deveni programator junior în C. Absolvirea cu rezultate deosebite îți va aduce un interviu de angajare garantat, asigurat de Școala Informală de IT la una dintre cunoscutele companii automotive din Timișoara.

Detalii și înscriere aici  

Unde ne vom întâlni?

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.