Iași - Școala Informală de IT

Iași

Inițiere

Inițiere

Scopul acestui program este familiarizarea fiecărui cursant cu noțiunile și conceptele de bază antrenate în job-urile specifice din IT. Acest nivel este adresat persoanelor fără experiență care doresc să exploreze o posibilă carieră în IT. Fiecare absolvent va primi la final, feedback personalizat din partea mentorilor, despre direcția pe care ar putea să o urmeze în continuare în dezvoltarea sa (de exemplu, programare versus testare software).

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor, etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau persoane care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel.

Programe educaționale disponibile în Iași

INIȚIERE ÎN IT

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program educațional este conceput special pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în IT, dar nu au cunoștințele de bază necesare unei specializări. Vei fi mentorat pas cu pas pentru a înțelege termenii specifici domeniului IT, îți vei însuși un tip de gândire analitică esențială în acest sector și vei dobândi cunoștințe legate de instrumentele și mediile de lucru. La absolvire, vei primi o recomandare personalizată legată de specializarea pe care o poți urma mai departe – development, respectiv testare software.

Detalii și înscriere aici

 

PREGĂTIRE ÎN IT

Nivel pregătire - Software Testing
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare într-o companie de IT. Sesiunile de curs, axate pe exercițiu practic și mentorat, îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințele și aptitudinile necesare care te vor ajuta să performezi cu succes în domeniul testării software. Noțiunile predate și aplicate la curs sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor IT și urmează o curriculă prin care vei înțelege cum să abordezi orice activitate de testare software.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Java Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare „prime-time”, cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate. Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator. Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea de a te adapta ușor și la alte tehnologii.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - PHP Web Development
Acest program educațional este conceput pentru persoanele pasionate de tehnologie care își doresc să devină programatori entry-level în domeniile ce țin de dezvoltarea Web. Vei învăța tehnologiile de top pentru programarea Web: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL, Ajax. Noțiunile predate și aplicate în cadrul sesiunilor de pregătire sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor de IT și fac parte dintr-o curriculă adaptată la nevoile pieței. Ca programator vei putea realiza aplicații web desktop și mobile.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - .NET Development
Acest program educațional îți oferă oportunitatea de a-ți însuși un set de bune practici și deprinderi care te vor ajuta să susții cu succes un interviu tehnic de angajare, într-un domeniu unde specialiștii sunt la mare căutare. Poziția de .NET Developer (C#) este una dintre pozițiile cel mai greu de acoperit, întrucât la acest moment nu există pe piață un număr suficient de specialiști bine-pregătiți. La Școala Informală de IT înveți totul prin exercițiu practic (în echipă și individual), ai acces la exemple reale din experiența în domeniu a mentorilor profesioniști, care te îndrumă pas cu pas și te bucuri de feedback constant. Totul pe baza unei curricule actualizată după cerințele angajatorilor.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Web Development (JavaScript)
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc o carieră în programare. Vei învăța, îndrumat pas cu pas, cum să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. La absolvire, vei putea deveni programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta. Cunoștințe fundamentale de programare acumulate te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Database Administration
Acest program educațional este destinat celor care își doresc să lucreze în IT în dezvoltarea sau managementul bazelor de date / să își aprofundeze cunoștințele deja acumulate. Vei participa la analiza unor cazuri reale și vei dobândi un set de bune practici pentru a face performanță în acest domeniu, conceptele predate fiind puse în practică prin ateliere de lucru. În urma sesiunilor de training și mentorat, vei avea o bază solidă de cunoștințe pentru a susține cu succes un interviu de angajare în domeniu.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Business Analysis
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare sau de transfer pe o poziție în cadrul unei companii de IT. Vei înțelege rolurile unui analist de business pe parcursul unui proiect IT și vei dobândi cunoștințele și abilitățile practice de care are nevoie un profesionist în domeniu pentru a lucra eficient în mediile Agile & Waterfall. Vei știi să acţionezi ca persoană-cheie pentru a analiza și a recomanda soluții care aduc beneficii și valoare unei organizații.

Detalii și înscriere aici  

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.