Școala informală de IT

Java Development

acredita

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 16 mai 2024

Locuri limitate

299€ / lună (1196€ preț total)

4 luni • 80 ore • 5 ore / săptămână

luni și joi • online • 18:00 – 20:30

🎫 BONUS INCLUS: 2 x bilete Builder la Techsylvania 2024
(valoare totală: 278 €)

Cui se adreseaza cursurile de programare Java?

Aceste cursuri online de programare Java se adresează celor care-și doresc să exploreze un domeniu nou, având ambiția de a face față provocărilor. Candidatul ideal la cursurile Java acreditate are experiență în lucrul pe calculator și este pregătit să rezolve probleme logice complexe. Experiența în orice alt limbaj de programare (PHP, JavaScript, C, C++) reprezintă un plus.

Cursurile online de programator Java sunt recomandate celor care își doresc să obțină certificările Oracle Java SE 8 Programmer I și/sau Java SE 8 Programmer II, și au nevoie de mentorat pentru a acumula cunoștințele necesare.

Alexandru Uioreanu, absolvent Java Development

Alexandru Uioreanu

Am reușit să mă angajez în IT, lucrez astăzi ca și Web Developer. Le datorez totul mentorilor de la curs! Mulțumesc Școlii informale de IT pentru îndrumare!

Alexandru Uioreanu
absolvent Java Development

Sorin Miron, absolvent Java Development

Absolvent curs programare Scoala informala de IT

În aceeași perioadă în care absolveam cursul la Școala informală de IT, am participat la interviuri și am fost angajat la SoftVision. Mi-au spus atunci: „Ai tot ce-ți trebuie ca să lucrezi la noi în companie ca programator Java”.

Sorin Miron
absolvent Java Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

Participi la o discuție online

………………………………………..

🎁 BONUS: Ai cadou 2 bilete Builder în valoare totală de 278 € la Techsylvania 2024, cea mai mare conferință de tehnologie și business din Sud-Estul Europei, dacă semnezi contractul de studii cu noi luna aceasta.

Acces la Techsylvania Center Stage

Acces la Techsylvania Impact Stage

Acces la Techsylvania Workshops Stage

Acces la Networking Area

Acces la B2B Matchmaking Area


Vezi Regulamentul Campaniei

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim posibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6, 8 sau 12 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 19 februarie – 1 iulie 2024.

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Vei fi programator entry-level într-un limbaj de programare „prime-time” cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate.
  • Vei fi un candidat cu șanse foarte bune pentru un job de top cu salariu chiar peste media salariilor în domeniul IT Software.
  • Vei avea oportunități de a dezvolta aplicații dintre cele mai interesante atât pentru segmentul corporativ, cât și proiecte custom pentru serverele Web.
  • Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea ca de-a lungul carierei să te poți adapta ușor la alte tehnologii.
  • Vei avea cunoștințe despre baze de date, programare concurentă, creare de interfețe grafice atractive și intuitive și programarea client/server care vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce să fii Java developer?

Urmând cursuri de programare Java, vei fi opera într-un limbaj extrem de popular, ceea ce îți va crește șansele de a obține un salariu peste media din domeniul IT Software. Practic, vei putea face aproape orice: aplicații interesante pentru segmentul corporativ, proiecte personalizate pentru servere web, baze de date sau interfețe grafice atractive și intuitive.
La cursurile de Java vei învăța principiile programării orientate pe obiecte care se aplică în multe alte limbaje și platforme, ceea îți va da posibilitatea ca de-a lungul carierei să te poți adapta ușor la alte tehnologii.

🎙️ Ascultă povestea lui Gyusi, astăzi developer, deși la bază are studii umaniste, absolvind Facultatea de Relații Internaționale.

📖 Citește povestea lui Bogdan, fost psiholog, și descoperă cum i s-a schimbat viața după cursul de Java Development.

Certificările pe care le poți obține

Pe baza cunoștințelor dobândite în cele 20 de săptămâni de studiu interactiv online și a exercițiului individual, vei fi pregatit pentru participarea la examenele de certificare* Oracle Java SE 8 Programmer I și Java SE 8 Programmer II.

*certificarile nu sunt obligatorii pentru finalizarea cursului si sunt independent oferite de compania Oracle

Mentorii de la care vei învăța

Sebastian Presecan

Melinda Fancsal

Rareș Flueraș

Filip Fiat

Alin Grigorescu

Catalin Stan

Dănuț Chindriș

Alexandru Bologa

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1375/info