Școala informală de IT

Alte cursuri de IT online

Tu alegi ce vrei să înveți: UX Design, Business Analysis, RPA sau Leadership

Dacă îți dorești să începi o carieră în IT, dar - în același timp - să valorifici experiența anterioară din alte domenii profesionale în care ai activat în trecut, poți opta pentru specializări precum UX Design, Business Analysis, Scrum Master & Leadership sau RPA Development. Noi îți punem la dispoziție o gama variată de cursuri de IT online, prin care te pregătim pentru orice rol dintr-o echipă IT.

Mai mult decât simple cursuri de IT online:

te punem în contact cu experți din domeniu

Toate sesiunile de învățare sunt interactive. Pe partea cealaltă a ecranului se află mentori cu roluri active în firme de IT, care îți predau din propria lor experiență, ajutându-te să înțelegi toate aspectele din piața muncii. Prin exerciții practice și exemple din viața lor profesională, înveți aplicat și sincronizat cu viața reală.

Aceste cursuri de IT online sunt înregistrate sau interactive?

Filosofia de învățare de la Școala informală de IT se bazează pe interacțiunea directă dintre mentor și cursant. Astfel, am conceput cursuri de IT online LIVE, interactive 100%. Poți adresa întrebări în orice moment, primești feedback personalizat și comunici, prin canalele audio - video, cu mentorii și colegii tăi.

Cum mă pot înscrie la aceste cursuri de IT online?

Foarte simplu: completezi formularul de înscriere online de pe pagina cursului potrivit pentru tine. Mai departe te contactăm noi.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

UX Design

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Business Analysis

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

RPA Development

Aplică acum

299€ / lună📋
3 luni • 60 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Scrum Master & Leadership

Aplică acum

299€ / lună
2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Loredana Vasile, absolvent Business Analysis

După absolvirea cursului, am obținut un job de Business Analyst în cadrul companiei Ness Digital Engineering Romania. Am reușit să fac o schimbare de carieră după aproape 9 ani de experiență în Marketing.

Loredana, absolvent cursuri IT Scoala informala de IT
Loredana Vasile
absolvent Business Analysis

Eva Apati, absolvent UX Design

Am venit la Școala informală de IT pentru că am mulți prieteni care i-au absolvit cursurile și nu am primit decât feedback pozitiv. Lucrez astăzi ca UX Designer și apreciez faptul că mentorii au pus suflet în tot ceea ce ne-au învățat. Au avut acolo pentru noi și în afara cursurilor.

Eva, absolvent curs IT Scoala informala de IT
Eva Apati
absolvent UX Design

Mihai, absolvent RPA Development

Cred că este singurul curs de pe piață lansat în colaborare cu UiPath, lider pe piața de RPA, și compania AGGRANDA. Înveți exact ce se cere pe piața muncii, iar mentorii te ajută foarte mult. Totul este foarte bine ancorat în realitate.

Curs RPA Development Scoala informala de IT
Mihai
absolvent RPA Development

Alexandra Marinescu, absolvent Business Analysis

Am susținut interviul de angajare după doar două luni de curs. Am fost angajată ca Product Owner. Discuțiile cu mentorul m-au ajutat enorm: să îmi pun singură întrebări, să înțeleg rolul de Product Owner și să pun în balanță beneficiile jobului și nevoile mele.

Alexandra Marinescu
absolvent Business Analysis

Au scris despre noi