Școala informală de IT

Generative AI pentru Programatori

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 11 mai 2024

Locuri limitate

299€ / lună

1 lună • 20 ore • 5 ore / săptămână

sâmbătă • online • 10:00 – 15:00

🎫 BONUS INCLUS: 2 x bilete Builder la Techsylvania 2024
(valoare totală: 278 €)

Cui se adresează cursul?

Am conceput acest curs online interactiv de Generative AI pentru toți programatorii, indiferent de nivel, care își doresc să folosească la capacitate maximă instrumentele de inteligență artificială în scopul de a-și extinde abilitățile, eficiența și viteza de programare. Sunt necesare cunoștințe minime de programare.

 

Cursul este predat de mentorul Daniel Costea, Microsoft Most Valuable Professional (MVP), senior developer de peste două decenii, speaker la peste 50 de conferințe din SUA și Europa. Cele 20 de ore acoperă mai multe domenii cheie: Generative AI și LLMS, basic & advanced prompt engineering, orchestratorii AI și generarea de imagini.

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

🎁 BONUS: Ai cadou 2 bilete Builder în valoare totală de 278 € la Techsylvania 2024, cea mai mare conferință de tehnologie și business din Sud-Estul Europei, dacă semnezi contractul de studii cu noi luna aceasta.

Acces la Techsylvania Center Stage

Acces la Techsylvania Impact Stage

Acces la Techsylvania Workshops Stage

Acces la Networking Area

Acces la B2B Matchmaking Area


Vezi Regulamentul Campaniei

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Generative AI: Vei învăța despre Generative AI și despre capacitățile și limitările LLM-urilor (Large Language Models), cum ar fi modelele GPT.
  • Prompt-uri: Vei învăța despre prompturi, structura unui prompt, context și token-i.
  • Basic Prompt Engineering: Vei învăța despre ingineria prompt-urilor, meta-prompt-uri, evitarea halucinațiilor și alte bune practici pentru construirea unor prompturi eficiente.
  • Advanced Prompt Engineering: Vei învăța despre tehnici avansate de construire a prompt-urilor, cum sunt: Zero, One și Few Shot Learning, Step by step reasoning, Chain of Thought și altele.
  • Orchestratori AI – Semantic Kernel: Vei învăța despre orchestrare AI, folosind framework-ul Semantic Kernel, modele GPT, pungin-uri, planificatori, conectori și agenți.
  • Generarea de imagini: Vei învăța cum să utilizează generatorul de imagini Dall-E 3 și modelul GPT – 4V.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora.

E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6, 8 sau 12 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 19 februarie – 1 iulie 2024.

De ce să urmezi acest curs de Generative AI de la Școala informală de IT?

Asistăm la un salt tehnologic, iar Școala informală de IT vine în sprijinul tău pentru a-l adopta cu ușurință. Vei învăța cum să folosești eficient avantajele Generative AI în orice task zilnic, îți vei extinde abilitățile și vei câștiga mai mult timp pentru tine. Vei asimila bune practici testate și validate de mentor, care te va ghida la fiecare pas, pentru a te ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Cursul este axat pe nevoile programatorilor și abordează procesele de lucru specifice, astfel încât să le poți aplica pe loc în contextul tău profesional.

Mentorul de la care vei învăța:

Daniel Costea

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1365/info