Cluj-Napoca - Școala Informală de IT

Cluj-Napoca

Inițiere

Inițiere

Acestă categorie se adresează persoanelor fără experiență sau studii în domeniul tehnologiei, care doresc să se familiarizeze cu noțiunile de bază ale unor discipline IT. Programele educaționale sunt create special pentru cei care își doresc, fie o reconversie profesională, fie acumularea de anumite cunoștine tehnice. Fiecare curs este axat pe învățarea experiențială prin mentorat și feedback personalizat pe tot parcursul procesului de învățare. Scopul este deprinderea ABC-ului necesar în vederea unei specializări ulterioare.

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau pentru persoanele care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel. Totodată, acest nivel este adresat persoanelor care lucrează deja în industria IT și care își doresc o specializare pe tehnologiile pe care le oferim în prezent.

Programe educaționale disponibile în Cluj-Napoca

INIȚIERE ÎN IT

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program educațional este conceput special pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în IT, dar nu au cunoștințele de bază necesare unei specializări. Vei fi mentorat pas cu pas pentru a înțelege termenii specifici domeniului IT, îți vei însuși un tip de gândire analitică esențială în acest sector și vei dobândi cunoștințe legate de instrumentele și mediile de lucru. La absolvire, vei primi o recomandare personalizată legată de specializarea pe care o poți urma mai departe – development, respectiv testare software.

Detalii și înscriere aici

Nivel inițiere - Cum dezvolți un magazin online
Acest program educațional se adresează tuturor persoanelor care își doresc să învețe cum să creeze și să întrețină un website (ecommerce/ site de prezentare/ blog), fără a avea cunoștințe de programare. Dacă ai un magazin offline și dorești să te extinzi în mediul online fără o investiție semnificativă, noi îți oferim soluții: un website ușor de folosit pe care să îl creezi și să îl administrezi eficient chiar tu. Vei aplica și exersa cunoștințele dobândite la cursuri construind un website sub îndrumarea mentorului.

Detalii și înscriere aici

 

PREGĂTIRE ÎN IT

Nivel pregătire - Software Testing
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare într-o companie de IT. Sesiunile de curs, axate pe exercițiu practic și mentorat, îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințele și aptitudinile necesare care te vor ajuta să performezi cu succes în domeniul testării software. Noțiunile predate și aplicate la curs sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor IT și urmează o curriculă prin care vei înțelege cum să abordezi orice activitate de testare software.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Web Fundamentals (Intensive)
Acest program educațional se adresează tuturor celor care își doresc o carieră în programare, dar nu știu de unde să înceapă pregătirea necesară. Programul de training, mentorat și coaching îți oferă ABC-ul necesar pentru orice specializare ulterioară în programare. Cunoștințele pe care le vei acumula prin pregătire practică și îndrumare continuă îți vor aduce rezultate vizibile în termen scurt. La absolvire, vei ști cum să dezvolți un site web (de exemplu, un site de prezentare) sau interfața unei aplicații web.

Detalii și înscriere aici
Nivel pregătire - Microsoft C# Language (Intensive)
Acest program educațional oferă tuturor persoanelor care își doresc o carieră în programare oportunitatea de a face primii pași spre a dezvolta aplicații web, aplicații desktop, aplicații mobile sau jocuri. Vei învăța bazele C#, cel mai folosit limbaj de programare conceput de Microsoft care se regăsește în top 3 cele mai folosite limbaje web de către programatorii full-stack. Cunoștințele dobândite despre limbajul C# îți vor deschide perspectivele spre programarea aplicațiilor atât pentru Android, cât și pentru iPhone.
Detalii și înscriere aici

Nivel pregătire - Java Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare „prime-time”, cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate. Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator. Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea de a te adapta ușor și la alte tehnologii.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - ABAP-development
Acest program educațional îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințe practice despre un limbaj de programare foarte căutat în industria IT. La acest moment, cele mai mari companii din lume folosesc programele ABAP pentru procesele de business. Astfel, vei avea oportunitatea de deveni programator entry-level într-un limbaj de programare ce înregistrează constant creștere în popularitate în ultimii ani și de a dezvolta aplicații dintre cele mai complexe pentru segmentul corporativ.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Front-end Web Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc o carieră în programare. Vei învăța, îndrumat pas cu pas, cum să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. La absolvire, vei putea deveni programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta. Cunoștințe fundamentale de programare acumulate te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Continuous Delivery Fundamentals
Acest program educațional este conceput pentru persoanele pasionate de sisteme de operare care își doresc să învețe noțiuni tehnice de bază pentru operarea serverelor și a mașinilor virtuale. Informațiile acumulate în cadrul sesiunilor de curs vizează automatizarea proceselor, ce are ca scop eficiența și reducerea erorii umane. Cu ajutorul noțiunilor pe care le vei învăța, întotdeauna prin exercițiu practic și mentorat, vei face primii pași spre a cunoaște discipline complexe precum Cloud și DevOps.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - User Experience (Digital Product Design)

Acest program educațional își propune să faciliteze tranziția unei persoane cu potențial creativ dintr-o zonă lipsită de conceptul de UX într-o arie mult mai vastă, în care va învăța beneficiile unui proces de UX aplicat în IT și Servicii. Noțiunile predate și aplicate practic în cadrul sesiunilor de training și mentorat sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor de IT, în lumea startup-urilor, dar și a serviciilor. Vei fi la curent cu tendințele din 2018, tendințe aplicate de cele mai mari brand-uri din diverse industrii.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Marketing & Communication in IT
Fie că îți dorești să începi de la zero o carieră în Marketing în IT, fie că ai deja experiență și studii în Marketing și e momentul să treci la următorul nivel sau ești un antreprenor care își dorește să își dezvolte abilități în această zonă, acest program educațional este conceput pentru tine. Prin mentorat și exercițiu practic, vei dobândi cunoștințele necesare pentru a ști cum să construiești strategia de marketing a unei organizații din industria IT și vei înțelege tot spectrul de spectrul de roluri, procese și unelte specifice.

Detalii și înscriere aici  

 

SPECIALIZARE ÎN IT

Nivel specializare - Software Project Management
Acest program educațional este conceput pentru persoanele care au acumulat o experiență de 3 ani într-o companie de IT și își doresc să promoveze spre o poziție de Project Manager. Totodată, se adresează și absolvenților programelor educaționale de pregătire din cadrul școlii, care doresc să își îndrepte cariera spre zona de Software Project Management. Sesiunile de curs sunt axate pe învățarea experiențială, cursantul având ocazia să lucreze împreună cu echipe de dezvoltare software, exact ca în firmele de IT.

Detalii și înscriere aici  

Nivel specializare - Business Analysis
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare sau de transfer pe o poziție în cadrul unei companii de IT. Vei înțelege rolurile unui analist de business pe parcursul unui proiect IT și vei dobândi cunoștințele și abilitățile practice de care are nevoie un profesionist în domeniu pentru a lucra eficient în mediile Agile & Waterfall. Vei știi să acţionezi ca persoană-cheie pentru a analiza și a recomanda soluții care aduc beneficii și valoare unei organizații.

Detalii și înscriere aici  

Nivel specializare- Test Automation
Acest program educațional este conceput pentru persoanele pasionate de tehnologie care au deja cunoștințe de bază despre testare manuală și își doresc să avanseze la un alt nivel în carieră. Vei dobândi, prin îndrumare și exercițiu practic, toate cunoștințele și practica necesare pentru a putea să joci un rol activ pe un proiect de testare automată.

Detalii și înscriere aici  

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.