Brașov - Școala Informală de IT

Brașov

Inițiere

Inițiere

Acestă categorie se adresează persoanelor fără experiență sau studii în domeniul tehnologiei, care doresc să se familiarizeze cu noțiunile de bază ale unor discipline IT. Programele educaționale sunt create special pentru cei care își doresc, fie o reconversie profesională, fie acumularea de anumite cunoștine tehnice. Fiecare curs este axat pe învățarea experiențială prin mentorat și feedback personalizat pe tot parcursul procesului de învățare. Scopul este deprinderea ABC-ului necesar în vederea unei specializări ulterioare.

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor, etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau persoane care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel.

Programe educaționale disponibile în Brașov

INIȚIERE ÎN IT

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program educațional este conceput special pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în IT, dar nu au cunoștințele de bază necesare unei specializări. Vei fi mentorat pas cu pas pentru a înțelege termenii specifici domeniului IT, îți vei însuși un tip de gândire analitică esențială în acest sector și vei dobândi cunoștințe legate de instrumentele și mediile de lucru. La absolvire, vei primi o recomandare personalizată legată de specializarea pe care o poți urma mai departe – development, respectiv testare software.

Detalii și înscriere aici

 

PREGĂTIRE ÎN IT

Nivel pregătire - Software Testing
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare într-o companie de IT. Sesiunile de curs, axate pe exercițiu practic și mentorat, îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințele și aptitudinile necesare care te vor ajuta să performezi cu succes în domeniul testării software. Noțiunile predate și aplicate la curs sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor IT și urmează o curriculă prin care vei înțelege cum să abordezi orice activitate de testare software.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Front-end Basics

Acest program se adresează tuturor celor care doresc să se inițieze în programarea web în cel mai scurt timp (doar 4 săptămâni). Ești candidatul potrivit dacă îți dorești să devii programator, nu știi de unde să începi și ce anume ți se potrivește (partea de front-end sau back-end) și cauți soluții care să îți aducă rezultate vizibile ale pregătirii tale într-un timp cât mai scurt. Cunoștințele de Javascript, HTML, CSS și jQuery obținute îți vor permite să faci un website de prezentare complet sau partea de front-end a oricărei aplicații.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Java Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare „prime-time”, cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate. Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator. Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea de a te adapta ușor și la alte tehnologii.

Detalii și înscriere aici

Nivel pregătire - MICROSOFT DEVELOPER WITH ASP.NET CORE
 Acest program intensiv de 10 săptămâni se adresează celor care își doresc să devină programatori web cu suita de tehnologii Microsoft. Ești candidatul potrivit dacă îți dorești să devii Fullstack Developer și cauți soluții de învățare care să aducă rezultate vizibile ale pregătirii tale într-un timp cât mai scurt. Bonus: vei învăța cum poți să programezi pentru Internet of Things (Raspberry Pi 3), controlând senzorii pe un sistem de operare Linux (Raspbian) și vei ști să integrezi în aplicația ta elemente de Inteligență Artificială.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Front-end Web Development

Acest program educațional se adresează persoanelor pasionate de tehnologie care își doresc o carieră în programare. Vei învăța, îndrumat pas cu pas, cum să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. La absolvire, vei putea deveni programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta. Cunoștințe fundamentale de programare acumulate te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert pe orice limbaj de programare.

Detalii și înscriere aici  

 

 

SPECIALIZARE ÎN IT

Nivel specializare - Test Automation
 Acest program educațional este conceput pentru persoanele pasionate de tehnologie care au deja cunoștințe de bază despre testare manuală și își doresc să avanseze la un alt nivel în carieră. Vei dobândi, prin îndrumare și exercițiu practic, toate cunoștințele și practica necesare pentru a putea să joci un rol activ pe un proiect de testare automată.

Detalii și înscriere aici

 

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.