Cristian Ioanin mentor SIIT

Dan Cristian Ioanin

Intro in IT

Detalii

Specialist în: Web Development, Responsive Web Design, Object-Oriented Programming (OOP), Version Control (Git), JavaScript, TypeScript, Angular

Poate chiar și un teolog să devină programator? Cristian nu îți va răspunde, simplu: „da”. Îți va demonstra ca se poate: prin povestea lui. Pentru că în locul celor pe care îi mentorează azi a fost el însuși. Din cursant la Școala informală de IT a ajuns mentor, și motivația prin exemplul personal e prima lecție o oferă celor aflați la început de drum în carieră. Cristian dă mai departe tot ceea ce a primit el la rândul lui: mentorat, sprijin, curaj, încredere, cunoștințe și valori.

„Împreună vom aborda lumea pragmatică a Web Development-ului într-o nuanță distractivă. Vom căuta să ieșim din purgatoriul tutorialelor și vom lucra direct, plecând de la simplitatea unei idei până la exprimarea acesteia într-o aplicație practică.

Vom pune baze solide pentru noțiunile fundamentale ale limbajelor de programare utilizate și vom crea modele mentale pentru conceptele generale de code design. Astfel vom dezvolta înțelegerea și aprecierea asupra uneltelor care ne ajută să facem ca toate acestea să pară o joacă de copii.

Da, facem și frameworks!”.

Fă cunoștință și cu alți mentori