Școala informală de IT

Re-Digital

Re-Start your career

DĂ RESTART CARIEREI TALE

Suntem alături de toți cei care și-au pierdut locul de muncă, dar nu și dorința de a avea un viitor mai bun.
Dacă te regăsești în această categorie, vrem să știi că și TU POȚI să începi o carieră în IT.

Alege unul dintre cele 4 cursuri pentru șomeri:

Prin aceste cursuri de reconversie profesională în IT, acum poți să:

Industria IT & Software își caută specialiștii în programare și testare. Se formează departamente de IT în toate sectoarele de activitate. Evoluția ultimelor luni, mai mult ca oricând, dă semnalul că digitalizarea este un imperativ al zilelor noastre. Perioada actuală a accelerat procesul de transformare digitală reală a companiilor și, în timp ce unele joburi dispar, nevoia de abilități tehnice crește rapid. Școala informală de IT îți oferă oportunitatea de a ține pasul cu cererea de pe piața muncii, prin cursuri de calificare și recalificare profesională.

„Prea târziu” devine „prima oară”, atunci când șansele ți se arată în toate formele lor. Pentru asta suntem aici. O șansă la un nou început îți asigură inițiativa Re-Digital prin beneficiile sale speciale: perioadă de plată extinsă, implicit sume de plată mai mici. Ai contextul perfect pentru a da restart carierei tale prin cursuri online reconversie profesională!

Să lucrezi direct cu practicieni din mari companii de IT, care te îndrumă la fiecare pas în pregătirea ta, este unul dintre avantajele care își vor pune amprenta asupra dezvoltării tale. Experiența profesioniștilor din industrie te va ajuta să te pregătești pentru nevoile reale, specifice, din piața muncii. Prin tehnicile de predare moderne și exercițiul practic, vei deprinde abilitățile digitale necesare pentru o carieră în IT. Sesiunile de Soft Skills și Interview Preparation sunt incluse în programa acestor cursuri pentru șomeri.
Școala informală de IT este centru de testare Pearson VUE (Virtual University Enterprises). Prin oferta noastră de cursuri IT pentru șomeri, te poți pregăti pentru examenele de certificare internațională din domeniu. Facem parte din una dintre cele mai importante rețele de centre de testare din întreaga lume.
Suntem alături de tine din primul moment. Până după absolvire. Nu ești singur: tu deprinzi abilitățile digitale căutate de angajatori, noi te recomandăm companiilor din industria IT&Software care au nevoie de oameni bine pregătiți. Te învățăm la aceste cursuri de recalificare profesională cum să îți pregătești CV-ul și cum să te prezinți la interviurile de angajare. Efortul comun e felul nostru de a-ți arăta cât de mult credem în tine.

Criterii de eligibilitate

Aceste cursuri de reconversie profesională se adresează celor care și-au pierdut locul de muncă (în România / în afara granițelor țării), sau se află în una din următoarele situații:

  • sunt în șomaj tehnic
  • sunt în căutarea unui loc de muncă după absolvirea unei instituții de învățământ
  • sunt persoane cu venituri mici (sub 2.500 lei brut / lună)
  • sunt angajați sau titulari de PFA / ÎI ale căror venituri au scăzut semnificativ în perioada actuală
  • sunt persoane aflate în concediu pentru îngrijirea copilului care nu mai au posibilitatea de a se întoarce la vechiul loc de muncă.

Oferta noastră de cursuri IT pentru șomeri se adresează acelor persoane care au absolvit cel puțin învățământul liceal și au obținut diploma de Bacalaureat.

Persoanele eligibile pentru aceste cursuri de calificare și recalificare locuiesc pe teritoriul României, în unul dintre cele 7 orașe în care Școala informală de IT are sedii sau în proximitatea lui: Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu sau Timișoara.

Participanții la acest program au nevoie de laptop personal, cu o configurație în acord cu cerințele prevăzute în Regulament.
Pentru a ne asigura că profilul tău este potrivit pentru cursul pe care l-ai ales și, implicit, pentru o viitoare carieră în IT, vei susține procesul de admitere la Școala informală de IT, conform Regulamentului. Procesul de selecție constă în două etape online: examinare în scris și interviu online.

Au scris despre noi