Școala informală de IT

UX Design

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 25 iulie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (1196€ preț total)

4 luni • 80 ore • 5 ore / săptămână

 luni si joi • online • 18:30 – 21:00

🎫 BONUS INCLUS: 2 x bilete Builder la Techsylvania 2024

Cui se adresează cursul de UX design?

Cursurile online de programare UX Design pentru începători sunt special concepute pentru persoanele deschise, dinamice, care învață rapid. Dinamica este caracteristica principală a unui proces creativ și de colaborare. În UX Design lucrurile se întâmplă într-un ritm rapid, de aceea adaptabilitatea la schimbare este esențială pentru a distinge între un eșec și un succes pe piață.

Ești candidatul ideal dacă ai dorința de a învăța UX Design și ai cunoștințe de bază în utilizarea unui software de editare UI pentru interfață grafică (de exemplu: Figma, Sketch, Adobe XD sau Axure).

Eva Apati, absolvent UX Design

Eva, absolvent curs IT Scoala informala de IT

Am venit la Școala informală de IT pentru că am mulți prieteni care i-au absolvit cursurile și nu am primit decât feedback pozitiv. Lucrez astăzi ca UX Designer și apreciez faptul că mentorii au pus suflet în tot ceea ce ne-au învățat. Au avut acolo pentru noi și în afara cursurilor.

Eva Apati
absolvent UX Design

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

Participi la o discuție online

🎁 BONUS: Ai cadou 2 bilete Builder în valoare totală de 278 € la Techsylvania 2024, cea mai mare conferință de tehnologie și business din Sud-Estul Europei, dacă semnezi contractul de studii cu noi luna aceasta.

Acces la Techsylvania Center Stage

Acces la Techsylvania Impact Stage

Acces la Techsylvania Workshops Stage

Acces la Networking Area

Acces la B2B Matchmaking Area

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Vei avea ocazia să înveți direct de la practicieni din domeniu.
  • Îți vei însuși un set de bune practici și deprinderi care te vor ajuta să promovezi un interviu de UX în orice domeniu.
  • Noțiunile predate și aplicate practic pe parcursul programului educațional sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor de IT, în lumea startup-urilor, dar și a serviciilor.
  • Vei avea parte de o diversitate continuă de metode și tehnici folosite în înțelegerea nevoilor utilizatorilor pentru a crea produse și funcționalități centrate pe utilizatori.
  • Programul educațional își propune să faciliteze tranziția unei persoane cu potențial creativ dintr-o zonă lipsită de conceptul de UX într-o arie mult mai vastă, în care va învăța beneficiile unui proces de UX aplicat în IT și Servicii.
  • Vei înțelege cum trebuie să abordezi orice activitate de User Experience.
  • Vei elabora un prim proiect de portofoliu, ținând cont de cele mai bune practici din domeniu, cu ajutorul mentorilor cu o vastă experiență în industrie.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce să alegi cursurile de UX de la Școala informală de IT?

Cursul de user experience își propune să învețe persoanele cu potențial creativ despre beneficiile unui proces de UX aplicat în IT și servicii. Metodele și tehnicile tale de analiză a nevoilor utilizatorilor, de creare a unor produse și funcționalități noi sau de îmbunătățire a celor existente vor ține cont de cele mai bune practici din domeniu. Setul de cunoștințe însușit la cursurile de experiența utilizatorului te va ajuta să obții un job de UX în orice domeniu.

📹 Urmărește emisiunea video și află totul din culisele acestui curs, de la un mentor și un absolvent.

🔴Vezi sesiunea de Q&A, unde mentorii răspund LIVE la întrebările celor ce vor să învețe UX.

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim posibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6, 8 sau 12 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 19 februarie – 1 iulie 2024.

Mentorii de la care vei învăța

Oana Blaga

Alexandra Brinzaniuc

Tudor Juravlea

Mihai Mehedin

Horea Gruiță

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1389/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.

Follow us