Voucher cadou de 30 euro pentru stocarea datelor în cloud de la Școala Informală de IT - Școala Informală de IT

Voucher cadou de 30 euro pentru stocarea datelor în cloud de la Școala Informală de IT

Voucher Combridge_Scoala-IT

Voucher cadou de 30 euro pentru stocarea datelor în cloud de la Școala Informală de IT

Știm că timpul este prețios, dar și siguranța datelor tale este obligatorie. La Școala Informală de IT am lansat o campanie destinată încurajării stocării datelor în Cloud.

Cu ajutorul partenerului nostru, Combridge, integrator de soluții IT&C Enterprise Class, membru al grupului Deutsche Telekomoferim vouchere cadou în valoare de 30 de euro pentru serviciile VPS (Servere Particulare Virtuale) prin intermediul site-ului www.cloude.ro tuturor pasionaților de IT care urmează un curs din programa noastră, în oricare dintre locațiile Școlii Informale de IT.

Vezi ce program educațional ți se potrivește!

Valabilitatea voucher-ului va expira dacă nu este activat serviciul VPS până la data de 15 octombrie 2018, prin utilizarea codului promoțional înscris pe cupon.

Câteva din beneficiile stocării datelor în platforma cloude.ro

  • ai nevoie de doar 29 de secunde pentru a-ţi stoca datele în Cloud şi a beneficia de securitate maximă asupra lor
  • infrastructura de tip cloud este bazată pe tehnologie hardware de ultimă oră
  • infrastructură SSD Disk de înaltă performanță crește instanțele de transfer și minimizează latența pentru orice tip de acces la disc
  • toate serverele active sunt taxate după utilizare, calculate pe oră, ceea ce înseamnă că plătești doar pentru orele în care folosești serverul.
  • datele sunt reproduse de 3 ori pe infrastructura de stocare Combridge, ceea ce înseamnă că acestea nu vor fi afectate de nicio defecţiune fizică a hardware-ului la nivel de storage.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.cloude.ro și să te bucuri de noua soluție de cloud securizată, scalabilă și ușor de implementat!