TechTalks dezbate cele mai hot topicuri în materie de tehnologie pentru juniori și profesioniști - Școala Informală de IT

TechTalks dezbate cele mai hot topicuri în materie de tehnologie pentru juniori și profesioniști

TechTalks dezbate cele mai hot topicuri în materie de tehnologie pentru juniori și profesioniști

Toamna aceasta continuăm tradiția în materie de tehnologie și vă anunțăm cu entuziasm că dăm startul celei de-a 9 ediții TechTalks în București, pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Timp de 4 ani și jumătate evenimentul a adus împreună pasionați de tehnologie, specialiști în acest domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT, pentru a împărtăși cu aceștia cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din România, dar și din afara țării. Participarea lor la TechLab-urile și Conferințele de specialitate din cadrul evenimentului a contribuit la susținerea comunității de IT-ști din România.

Ca de fiecare dată, evenimentul TechTalks își propune să ofere conținut tehnic de valoare participanților săi prin intermediul speakerilor prezenți. Care sunt noutățile din această toamnă?

TechTalks București. 27 Octombrie. Sala Palatului

TechTalks București a captat interesul companiilor și pasionaților din domeniu, iar toamna aceasta s-a extins căpătând o structură nouă și închegată. Conferințele în număr de 4 (Machine Learning & Artificial Intelligence, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies, FinTech) vor fi împărțite în keynote-uri, a câte 30 de minute, susținute de reprezentanți din companii precum ABS Software Development, Verint, Wipro’s Automotive Excellence Center, Temenos, Raiffeisen Bank, Intralinks, Veeam Software si LSEG Romania.

Pentru juniori TechTalks a pregatit o serie de TechLab-uri, în cadrul cărora participanții vor fii implicați în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști din companii precum Stefanini, Harman, ABS Software Development și Electronic Arts.

De-a lungul edițiilor evenimentul TechTalks București s-a bucurat de prezența unor companii de top precum IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro, NXP Semiconductors, ABS Laundry Business Solutions, Secure Works, SAP, Finastra, BearingPoint, Harman și multe altele. Numeroși profesioniști locali au discutat alături de participanți despre ultimele tendințe din domeniul IT&C, oferind sfaturi despre cum pot gestiona situațiile neprevăzute și cum le pot transforma în puncte forte în cadrul proiectelor tehnice.

Peste 2000 de participanți au fost alături evenimentului în cadrul edițiilor precedente, aceștia declarându-se mulțumiți de conținutul tehnic livrat. Așadar TechTalks te invită să fii față în față cu tehnologia și să îți forțezi cunoștințele să evolueze odată cu aceasta.

Intrarea este liberă, însă accesul se face pe baza înscrierilor în prealabil pe Hipo.ro, deoarece locurile sunt limitate. Agenda tuturor TechLab-urilor și a Conferințelor poate fi accesată la următorul link: https://goo.gl/vTYJQf