Investim resurse semnificative de timp și energie pentru a înțelege cât mai bine profilul fiecărui canditat la programele noastre educaționale. Facem acest lucru pentru a ne asigura calitatea experienței pe care o oferim și în același timp pentru a-i proteja pe cei cărora nu li se potrivește de la a face investiții intr-o direcție greșită de carieră.

selectie-ic-1

1

Caută programul care ți se potrivește

Există 3 categorii de programe oferite de către Școala informală de IT: Inițiere, Pregătire și Specializare. Acestea sunt complementare și oferă posibilitatea fiecărui cursant să aleagă ceea ce i se potrivește la momentul înregistrării.

selectie-ic-2

2

Aplică online

Aplicarea la oricare dintre programele oferite de Școala informală de IT se face exclusiv online în paginile descriptive ale programelor.

selectie-ic-3

3

Dai testul online

Selecția candidaților începe cu aproximativ două luni înainte de data de start a programului. În acel moment, colegele noastre îți vor transmite un mail cu invitația de a completa un test online. Testul este în limba engleză și este contra-timp. Asigură-te așadar că vei găsi un moment prielnic pentru completarea testului și că nu vei fi deranjat în acel interval de timp. Acordă atenție fiecărei întrebări în parte. Este foarte important, în primul rând pentru tine, iar în al doilea rând pentru noi să înțelegem nivelul tău actual.

selectie-ic-4

4

Interviu

Pentru admiterea la cursurile de Pregătire sau Specializare, unul dintre reprezentanții școlii te va contacta (cel mai probabil via email) pentru stabilirea coordonatelor unui interviu față în față. Fiecare candidat va primi feedback personalizat pe loc și recomandări cu privire la programul pe care să îl urmeze în cazul în care a aplicat pentru unul care nu i se potrivește.

selectie-ic-5

5

Începe să înveți

Vei fi mentorat, ghidat și învățat direct de către persoane cu o vastă recunoaștere în industrie care te vor conduce prin sprintul de carieră pe care ți l-ai propus. Mentorii Școlii informale de IT sunt profesioniști care lucrează actualmente la cele mai renumite firme producătoare de software ocupând poziții precum: manageri de proiect, arhitecți software, directori de departamente, programatori seniori, analiști de business, etc.