.NET Development Brașov - Școala Informală de IT

.NET Development Brașov

.NET Development Brașov

.NET Development Brașov

Reinventează-ți cariera! Devino .NET Developer

Cui se adresează?

Acest program educațional se adresează celor care își doresc să acumuleze un set complet de cunoștințe care să îi ajute să dezvolte aplicații web cu tehnologii Microsoft. Ești candidatul potrivit dacă îți dorești să devii .NET Developer și cauți soluții de învățare care să aducă rezultate vizibile ale pregătirii tale într-un timp cât mai scurt. Sunt necesare cunoștințe minime specifice dezvoltării de aplicații software (pentru detalii, consultă Curricula programului de Intro in IT), un nivel minim B1 de limbă engleză și multă pasiune pentru tehnologie.

Durata

16 săptămâni – 80 de ore – 5 ore/ săptămână

(două sesiuni săptămânale, după ora 18.00)

Dată start: 29 aprilie pentru Grupa 1

Această dată este estimativă și poate suferi mici modificări în funcție de numărul de înscrieri și durata procesului de selecție a candidaților.

Investiție

Investiția necesară pentru a urma acest program este de 250 euro/lună – toate taxele fiind incluse.

Durata programului: 4 luni

Modalități flexibile de plată

 

 

 

Ce vei învăța?

 • Vei învăța bazele C#, un limbaj de programare modern, ușor de asimilat, cu care vei putea dezvolta aplicații web, desktop, mobile sau jocuri.
 • Cu ajutorul noțiunilor pe care le vei dobândi în cele 16 săptămâni, vei ști cum să faci o aplicație web de la A la Z, care să ruleze pe orice platformă: Windows, Linux sau MacOS.
 • Vei fi îndrumat pas cu pas de practicieni din industrie și vei exersa practic toate informațiile acumulate în sesiunile de training, coaching și mentorat.
 • Vei lucra la un proiect practic, unde vei aplica toate informațiile primite în sala de curs și vei primi feedback personalizat pe tot parcursul procesului de învățare.
 • Îți vei însuși un set de bune practici și deprinderi care te vor ajuta să promovezi un interviu tehnic cu o firmă de IT.

Bonus

 • Ai acces gratuit la o sesiune specială de pregătire tehnică, unde te vei familiariza cu cele mai întâlnite întrebări de la interviurile de angajare și vei învăța să acorzi răspunsuri.

Programa de curs

  • Fundamentele limbajului C#
  • MSSQL
  • ASP.NET MVC Core
  • Pregătire pentru interviul de angajare
Descarcă programa

Mentori .NET Development

Nadia Comanici

Nadia Comanici

Valentin Chiru

Înscrierile sunt disponibile exclusiv online

Ai nevoie de mai multe informații? Află răspunsurile!

 

Aplică aici

Unde ne vom întâlni?

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți