Microsoft C# Fundamentals Timișoara - Școala Informală de IT

Microsoft C# Fundamentals Timișoara

Microsoft C# Fundamentals Timișoara

Microsoft C# Fundamentals Timișoara

Reinventează-ți cariera!

Cui se adresează?

Vrei să devii programator și nu știi de unde să începi? Indiferent că este vorba despre aplicații web, aplicații desktop, aplicații mobile sau jocuri, cu .Net și C# le poți avea pe toate! Poți dezvolta inclusiv aplicații pentru Android și IOs. Acest curs este accesibil oricărui pasionat de tehnologie care stăpânește o bună logică analitică și care are bune cunoșțințe de limba engleză. Limbajul C# îți permite o specializare ulterioară în aproape orice tehnologie actuală.

Durată

2 luni – 45 de ore

Dată start: 25 august  pentru Grupa 1

Această dată este estimativă și poate suferi mici modificări în funcție de numărul de înscrieri și durata procesului de selecție a candidaților.

Investiție

Investiția necesară pentru a urma acest program este de 565 euro – toate taxele fiind incluse.

Durata programului: 2 luni

Modalități flexibile de plată

Acum beneficiezi de oferta promoțională a verii: ai DISCOUNT de 50 de euro din investiția integrală pentru acest program educațional. 

Ce vei învăța?

  • Vei avea ocazia să înveți limbajul C#, care este cel mai folosit limbaj de la Microsoft și al treilea cel mai folosit limbaj web printre programatorii full-stack web, după Javascript și SQL.
  • Vei învăța principiile programării orientate pe obiecte (OOP), care sunt specifice oricărui limbaj obiectual.
  • Vei cunoaște un limbaj modern și puternic, necesar oricărei specializări ulterioare pe tehnologiile Microsoft (web, desktop, mobile, gaming, cloud, AI etc.)

Bonus

  • Ai acces absolut gratuit la Soft Skills for IT Professionals, o sesiune specială, în care vei înțelege că skill-urile tehnice nu mai sunt totul în ziua de azi. Pentru a-ți aduce aportul într-o echipă, ai nevoie de calități și de alt ordin: comunicare bună, relaționare eficientă, adaptabilitate la situații neprevăzute, atitudine adecvată, empatie etc. Această sesiune are loc după absolvirea celor 30 de ore din programa de curs.

Programa de curs

  • Bazele C#
  • MS SQL
Descarcă programa completă

 

Mentor program .NET Web Development

Dan Pătrașcu

Înscrierile sunt disponibile exclusiv online

Experimentează abordarea practică a Școlii informale de IT

 

Aplică aici

Unde ne vom întâlni?

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.