Digital photography in new media era - Școala Informală de IT

Digital photography in new media era

Digital photography in new media era
Recomandat

Digital photography in new media era

E timpul să înveți ceva care te și pasionează! Digital Media Program

Cui se adresează?

Ești autodidact, dar ai nevoie de un mentor pentru a-ți perfecționa deprinderile digitale, astfel încât pasiunea pentru fotografie să meargă mai departe? Îți dorești să ții pasul cu evoluția tehnică și vrei să știi cele mai importante lucruri despre camere, obiective, lumini și echipamente foto? Ai nevoie să acumulezi bune practici în tehnici de editare și procesare în fotografie, ca să lucrezi în Photoshop sau Lightroom? Și, desigur, vrei să înveți prin practică de la un fotograf experimentat care are background în domeniul IT. Perfect!

Atunci tu ești candidatul potrivit pentru acest program educațional.

Durată

9 săptămâni, 50 de ore, 2 sesiuni săptămânale

(cursurile au loc după ora 18:00)

Dată start: ianuarie 2019 pentru Grupa 1

Înscrierile sunt deschise!

Această dată este estimativă și poate suferi mici modificări în funcție de numărul de înscrieri și durata procesului de selecție a candidaților.

Investiție

Investiția necesară pentru a urma acest program este de 300 euro/lună – toate taxele fiind incluse.

Durata programului: 2 luni

Modalități flexibile de plată

Iată ce vei învăța!

 • Digital Photography in New Media Era”, mai mult decât un curs complex, este o experiență practică alături de unul dintre fotografii invitați la cele mai mari evenimente din România, care te va învăța cum te poți ajuta de aparatura digitală ca să creezi compoziții reușite.
 • Fotograf, dar și profesionist în IT la bază, mentorul te va îndruma pentru a-ți perfecționa abilitățile digitale și pentru a înțelege tehnologiile avansate din domeniul fotografic.
 • Vei învăța lucruri esențiale despre echipamentele foto, de la cele mai importante criterii de avut în vedere atunci când cauți o cameră digitală, până la cum alegi un obiectiv foto, un anumit tip de bliț, modificatori de lumini sau declanșatori.
 • Vei înțelege, prin exercițiu, funcționalitățile tehnice ale echipamentului foto (meniuri, setări, moduri), cele care până acum erau noțiuni complexe într-un lung manual de utilizare.
 • Da, vei ști ce face acel buton pe care nu l-ai încercat niciodată! Și vei putea testa și observa rezultatele pe care ți le poate aduce în practică.
 • Vei cunoaște elementele particulare ale fiecărui tip de aparat foto, de la DSRl și SRL, până la mirrorless, rangefinder și compact, dar și opțiunile pe care le ai în materie de branduri.
 • Vei ști la ce folosesc obiectivele foto super-wide, wide, normale, tele, super-tele, fisheye și tilt-shift, și vei înțelege care e cel care ți se potrivește.
 • Vei învăța la ce se folosesc blițurile studio, blițurile compacte, luminile continue, luminile led și modificatorii uzuali de lumină, precum oftbox, octobox, umbrele, snoot sau grid.
 • Vei înțelege regulile principale de compoziție și vei exersa un set de bune practici în editarea & procesarea imaginilor cu ajutorul Lightroom sau Photoshop.
 • Vei putea crea conexiuni cu oameni ce împărtășesc aceeași pasiune cu tine, începând cu mentorul, fotograf invitat la cele mai mari evenimente din România, precum Electric Castle, TIFF, Jazz in the Park, TEDxCluj, TEDxEroilor, Delahoya, MOX, Alandala, Mioritmic și nu numai.
 • La absolvire, nu vei fi doar un simplu participant la o experiență de învățare de 9 săptămâni, ci, alături de ceilalți colegi, vei forma o comunitate de fotografi ce cunosc mult mai bine instrumentele folosite în procesul de fotografiere.
 • La finalul acestei experiențe, îți vei putea invita toată gașca de prieteni la expoziția foto unde îți vei expune lucrările, arătând ce ai reușit să înveți.

Programa de curs

 • Fotografia: hobby sau profesie vs. hobby și profesie
 • Aparatul foto digital: cum știi pe care să îl alegi
 • Obiectivul foto: care e cel ce ți se potrivește
 • Despre lumini și modificatori de lumini, în practică
 • Totul este compoziție: reguli practice & tehnici de editare și procesare
 • Ne spunem poveștile în fotografii: proiect practic și expoziție foto a cursanților
Descarcă programa completă

Mentor Digital photography in new media era

Vlad Cupșa

Vlad Cupșa

Înscrierile sunt disponibile exclusiv online

Experimentează abordarea practică a Școlii informale de IT

 

Aplică aici

Unde ne vom întâlni?

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.