ASP.NET MVC CORE Timișoara - Școala Informală de IT

ASP.NET MVC CORE Timișoara

ASP.NET MVC CORE Timișoara

ASP.NET MVC CORE Timișoara

Reinventează-ți cariera!

Cui se adresează?

Acest program educațional se adresează celor care își doresc să devină programatori web cu suita de tehnologii Microsoft. Ești candidatul potrivit dacă îți dorești să devii Fullstack Developer (front-end și back-end) și cauți soluții de învățare care să aducă rezultate vizibile ale pregătirii tale într-un timp cât mai scurt. Sunt necesare cunoștințe minime specific dezvoltării de aplicații software (pentru detalii, consultă curricula C# Fundamentals), un nivel minim B1 de limba engleză și multă pasiune pentru tehnologie.

Durată

1,5 luni – 30 de ore

Dată start: 23 noiembrie  pentru Grupa 1

Această dată este estimativă și poate suferi mici modificări în funcție de numărul de înscrieri și durata procesului de selecție a candidaților.

Investiție

Investiția necesară pentru a urma acest program este de 375 euro – toate taxele fiind incluse.

Durata programului: 1,5 luni

Modalități flexibile de plată

Ce vei învăța?

  • Cu ajutorul noțiunilor pe care le vei dobândi în cele 6 săptămâni de pregătire, vei ști cum să faci o aplicație web de la A la Z.
  • Vei fi îndrumat pas cu pas de practicieni din industrie și vei exersa practic toate informațiile acumulate în sesiunile de training, coaching și mentorat.
  • Vei lucra la un proiect practic, unde vei aplica toate informațiile primite în sala de curs și vei primi feedback personalizat pe tot parcursul procesului de învățare.
  • Îți vei însuși un set de bune practici și deprinderi, care te vor ajuta să promovezi un interviu tehnic cu o firmă de IT.

Bonus

  • Ai acces absolut gratuit la Interviewing for IT Companies, o sesiune specială, în care vei învăța cum să-ți creezi CV-ul, cum să aplici pentru o poziție dorită, cum să te pregătești pentru interviu și cum să-l susții, pentru a avea succes în căutarea job-ului la care visezi. Această sesiune are loc după absolvirea celor 30 de ore din programa de curs.

Programa de curs

  • ASP.Net Core
  • Interview preparation
Descarcă programa completă

 

Mentor program .NET Web Development

Dan Pătrașcu

Înscrierile sunt disponibile exclusiv online

Experimentează abordarea practică a Școlii informale de IT

 

Aplică aici

Unde ne vom întâlni?

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.