Viorel Bota, mentor Scoala informala de IT

Viorel Bota

Intro in IT & .NET Development

Detalii

Specialist în: C#/.NET, Python, tehnici de testare, procese de testare, protocoale de comunicație folosite în industria automobilelor.

Experiență: 13 Ani+

Este autorul unui patent legat de implementarea proceselor de testare a sistemelor și, de-a lungul carierei sale, a experimentat o diversitate de roluri: de la Inginer de Test, Team Leader și Manager de Test, la Coach, Trainer Tehnic, Mentor și specialist delegat la universitate. Viorel are o experiență de 13 ani în dezvoltarea sistemelor de control folosite în construcția de automobile, timp în care a lucrat pentru clienți mari, precum: Porsche, Daimler, Toyota și Mithsubishi.

De 4 ani, își exersează pasiunea în dezvoltarea și integrarea aplicațiilor care susțin procesul de dezvoltare, în cadrul companiei Continental. Certificările pe care le-a obținut de-a lungul timpului în testare (ISTQB), inginerie software (Design Patterns) și data mining (Pattern discovery), dar și inițiativele în care se implică în timpul liber, sunt o dovadă în plus a interesului său autentic pentru tehnologie. Viorel își dedică timpul personal proiectelor de dezvoltare a aplicațiilor „open source” și a echipamentelor destinate industriei medicale, dar și mentoratului.

La Școala informală de IT, oferă mai departe din cunoștințele și experiența sa celor aflați la început de drum în carieră și pune bazele unei noi generații de programatori.

Fă cunoștință și cu alți mentori