RobertBalint – Balint Robert

Robert Balint

Intro în IT & .NET Development

Detalii

Experiență: 7 ani +
Specialist în: Software Programming,  .NET technologies, Component Programming, Software Architectures and Design, Distributed Computing, Agile Methodologies, SQL

„Un împătimit al programării back-end” – așa se descrie Robert, mentor cu peste 7 ani de experiență în IT, domeniul pe care îl numește „fascinant, dinamic, volatil și interesant”. Încă din anii de liceu și-a descoperit pasiunea pentru tehnologie, atunci când a dezvoltat și primul său proiect cu tehnologii .NET. Membru al organizației Microsoft Student Partners în timpul facultății, a ținut pasul cu evoluția tehnologiilor .NET, reușind să obțină și o certificare Microsoft, ca dovadă a pasiunii sale. Deși este un fan declarat al programării back-end, nu ezită astăzi să lucreze și pe proiecte full stack, ce includ tehnologii .NET, Knockout/JQuery/Angular și este mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu.

Aici, la Școala informală de IT, Robert Balint oferă mai departe din cunoștințele și experiența sa celor aflați la început de drum, prin tehnici de predare noi și interactive. Tehnologia nu este unica lui pasiune,: „îmi place să predau, să mentorez, să dezvălui celorlalți tainele programării”.

 

 

Fă cunoștință și cu alți mentori