blagaoana-photo

Oana Blaga

UX Design

Detalii

Specialist în: User Experience, Design Sprints, UX Research, Information Architecture, User Interface, User interviews, Usability testing, Product Design

Experiență: 6 Ani +

Astăzi este Senior Product Designer la Acuris și Co-founder și Design Sprint Facilitator la UX Rocks. De-a lungul carierei sale, a lucrat la produse diverse: de la site-uri de prezentare, la aplicații mobile, atât în outsourcing, cât și în companii cu produs propriu. Oana este un design daredevil și îi plac provocările pe care domeniul de UX le aduce. Crede în puterea pe care o are networking-ul, dovadă UX Meetup, unde adună oamenii cu aceeași pasiune autentică în același loc, ca să își poată împărtăși experiențele.

Să ofere mai departe cunoștințele acumulate în cariera ei este o bucurie pentru Oana. Ține prezentări și workshop-uri în UX și este mentor la Școala informală de IT. „Aici cu toții învățăm. Cursanții învață – în mod practic – cum să construiască experiențe și să rezolve nevoi prin produsele la care vor lucra, iar eu descoper provocările lor”.

Fă cunoștință și cu alți mentori