dav

Nicolae Mihai Spălăţelu

Java Development

Detalii

Experiență: 4+

Specialist în: Java Software Development, Mentoring, OCA, OCP, SQL, Spring (Core, Boot, Security, AOP, Data JPA, Batch), REST, SOAP, Kafka, Hibernate, Mockito, Junit

Dacă există motivație și seriozitate, oportunitățile din domeniul IT sunt deschise tuturor”. Este motto-ul după care se ghidează în carieră Nicolae Spălățelu, și prima lecție pe care o oferă cursanților săi, în calitate de mentor. După finalizarea studiilor de Inginerie a Autovehiculelor, fără cunoștințe în IT, Nicolae a debutat în această industrie în cadrul IBM. A trecut prin toate etapele carierei de programator în JAVA și de la un simplu cursant care își dorea să învețe un nou limbaj de programare, a devenit mentor pentru colegii din programele de internship. A acumulat experiență în cadrul altor companii de renume, precum CGI și Arnia Software, acolo unde a dobândit noi cunoștințe și le-a oferit mai departe, îndrumând alți colegi. De-a lungul timpului, a contribuit la realizarea de proiecte ambițioase în domeniile Banking și Retail ( atât arhitecturi monolit, cât și microservicii), pentru că îi plac provocările.

A acceptat provocarea de a fi mentor la Școala informală de IT, aici unde oferă mai departe din pasiunea și experiența sa practică, mentorându-i pe toți cei aflați la început de drum în carieră.