Marius Oltean – mentor

Marius Oltean

Intro in IT

Detalii

Experiență: 15 ani +

Specialist în: C, TestStand National Instruments, tehnici și procese de testare pentru produse electronice (prototipuri și de serie) în domeniul auto, protocoale de comunicație din domeniul auto

De-a lungul carierei sale, a lucrat pentru clienți de prestigiu, precum grupul BMW, grupul Volkswagen (VW, Audi, Porsche, Bentley), Daimler și mulți alții. De la implementarea specificațiilor de testare pe echipamentele de test ale prototipurilor, până la definirea și implementarea proceselor / conceptelor de testare automată a prototipurilor, precum și a produselor de serie, se implică activ în tot ceea ce înseamnă activitatea de testare în mari companii.

Astăzi, soluțiile implementate de Marius se folosesc la nivel global. De-a lungul timpului a interacționat cu echipe din țări de pe 3 continente – Europa, Asia și America –, atât în cadrul proiectelor comune, cât și în sesiunile de instruire pe care le-a organizat.

Marius are în ADN-ul său talentul pedagogic. „Mereu mi-a plăcut să împart cu ceilalți din jur cunoștințele care m-au făcut pe mine ceea ce sunt astăzi. Astfel, creștem împreună”.

La Școala informală de IT, Marius Oltean crește noi generații de specialiști IT bine pregătiți, oferind mai departe cunoștințele acumulate în experiența lui de carieră de peste 15 ani.

Fă cunoștință și cu alți mentori