Liana Chioran

Liana Chioran

Intro in IT

Detalii

Experiență: 5 ani

Specialist în: Software testing, Mobile testing (Android/ IOS), Test Planning , Test Design, Bug tracking, Test Reporting, Manual Testing, Regression testing, Agiles Methodologies (Scrum, Kanban), Scrum master, Jira, Zephyr.

Da, să te reinventezi profesional este posibil: motivația prin exemplul personal e prima lecție pe care Liana o dă mai departe celor aflați la început de drum în carieră. Face parte din prima generație de absolvenți ai Școlii informale de IT și s-a reîntors în sălile de curs în calitate de mentor. Dorința de cunoaștere, curajul și responsabilitatea au contribuit la cariera pe care și-a construit-o cu o autentică pasiune pentru tehnologie.

Team Lead și Scrum Mater într-o companie de IT de top, Liana contribuie la formarea următoarei generații de Software Testeri aici, la Școala informală de IT. În locul celor pe care îi mentorează azi a fost ea însăși, așa că înțelege de la A la Z procesul de reconversie profesională prin care trece fiecare cursant. Oferă mai departe din experiența acumulată și inspiră, demonstrând că „da, se poate”, atunci când înveți ceea ce te pasionează.

Fă cunoștință și cu alți mentori