Liana Chioran

Liana Chioran

Intro in IT

Detalii

Experiență: 5 ani

Specialist în: Software testing, Mobile testing (Android/ IOS), Test Planning , Test Design, Bug tracking, Test Reporting, Manual Testing, Regression testing, Agiles Methodologies (Scrum, Kanban), Scrum master, Jira, Zephyr.

Da, să te reinventezi profesional este posibil: motivația prin exemplul personal e prima lecție pe care Liana o dă mai departe celor aflați la început de drum în carieră. Face parte din prima generație de absolvenți ai Școlii informale de IT și s-a reîntors în sălile de curs în calitate de mentor. Dorința de cunoaștere, curajul și responsabilitatea au contribuit la cariera pe care și-a construit-o cu o autentică pasiune pentru tehnologie.

Team Lead și Scrum Mater într-o companie de IT de top, Liana contribuie la formarea următoarei generații de Software Testeri aici, la Școala informală de IT. În locul celor pe care îi mentorează azi a fost ea însăși, așa că înțelege de la A la Z procesul de reconversie profesională prin care trece fiecare cursant. Oferă mai departe din experiența acumulată și inspiră, demonstrând că „da, se poate”, atunci când înveți ceea ce te pasionează.