Georgiana-Iancu-Scoala-Informala-de-IT

Georgiana Iancu

Marketing & Communication in IT

Detalii

Experiență: 15 Ani +

Specialist în: Marketing Strategy, Employer Branding, Event Management, Corporate Communication, CSR, Leadership

Cu o experiență de mai bine de 14 ani în marketing, Georgiana dă mai departe cursanților de la Școala informală de IT din expertiza acumulată în special în industria software, unde a coordonat numeroase proiecte de branding, product marketing, internal communication, employer branding, corporate communication & PR, CSR și M&A communication.

Astăzi este consultant de management și marketing în cadrul InkingBrands, venind cu o expertiză variată câștigată în urma carierei de manager de comunicare în una dintre cele mai mari companii IT din Transilvania, dar și a proiectelor de colaborare cu companii din industrii variate. Și-a început cariera încă din timpul facultății ca și antreprenor în propria agenție de advertising, coordonând proiecte pentru brand-uri din diferite industrii, precum HORECA, fashion, energie, securitate.

Georgiana are peste 5 ani de experiență în management și este absolventă a programului Executive Master Business Administration din cadrul Universității din Viena (WU Executive MBA).

Crede cu tărie că nu există rețete de succes în marketing și comunicare, dar că trebuie să înveți cum să te focusezi cu adevărat pe publicul țintă, să colaborezi și să valorifici creativitatea colectivă. Ca să înveți mai ușor, te îndrumă chiar ea pas cu pas aici, la Școala informală de IT.

Fă cunoștință și cu alți mentori