68323034_365403067721290_6864435513806290944_n

Emese Kupas

English in IT

Detalii

Experiență: 12 Ani +

Specialist în: Teaching English as a Foreign Language, Teaching Business English Training (Presentation Skills, Emailing, Business Communication, Interactions), Teacher Training, Mentoring Translations, Communication Tutoring, Finance & Banking.

În cei peste 12 ani de experiență, a colaborat cu oameni și companii din toate domeniile – începând de la educație, servicii bancare sau producție, și până la IT.
Industria IT & C a devenit pentru ea, în ultimii 5 ani de carieră, un context profesional pe care Emese îl numește „acasă”. „Activitățile mele constau în cursuri de limba engleză, la nivel general sau de business, susținerea de traininguri despre subiecte din domeniul afacerilor, testarea cunoștințelor de limbă sau, pur și simplu, discuții cu profesioniști IT într-un context relaxat și informal”.

Emese are o pasiune autentică pentru limba engleză, fie că e vorba despre a o preda, de a susține traininguri sau de a participa la proiecte europene. Se simte norocoasă pentru că lucrează cu oameni din varii domenii, pe care îi mentorează și îi ajută să se autodepășească.