dan_flucus_black_and_white_300x300

Dan Flucuș

Test Automation

Detalii

Experiență: 10 ani+

Specialist în: Software Testing, Functional Testing, Test Automation, Regression Testing, Performance Testing, Load Testing, Test Planning, Test Case Design, Test Execution, Manual Testing, Test Reporting, Bug Tracking, Agile Methodologies, Waterfall Methodology Selenium, Java, Maven, Python.

Tester pasionat cu mai mult de 10 ani de experiență în domeniul testării de aplicații software, Dan are o bogată expertiză pe zona de testare automată, unde a creat și a menținut suite de teste pentru aplicații front-end și back-end.

De-a lungul carierei, s-a implicat în proiecte IT din industria Telecom, eCoomerce și Advertising, atât la nivel național, cât și internațional. Provocările din domeniul tehnic îi aduc împlinire, iar printre satisfacțiile pe care i le oferă domeniul profesional se numără și călătoriile în afara granițelor României, în orașe pe care le apreciază, precum Dusseldorf, Zurich, Lyon sau Varșovia.

Dan e perfecționist, calitate care îl recomandă nu doar ca tester experimentat, ci și ca mentor la Școala informală de IT.

Printre ariile sale de expertiză se numără:

  • analiză, design și execuție pentru diferite tipuri de testare;
  • crearea și menținerea de soluții complexe de testarea automată;
  • implementarea de scripturi folosind diferite tool-uri de testare automată;
  • testare de performanță folosind diferite tool-uri.