rbt

Ciprian Văcaru

Web Development (JavaScript)

Detalii:

Specialist în: JavaScript, React, HTML5, CSS3, Bootstrap. SCSS

“If it doesn’t challenge you, it won’t change you”, este principiul după care se ghidează în fiecare zi, Cipri. Același pe care l-a aplicat și în viața sa profesională, devenind din cursant al Școlii informale de IT, un specialist cu experiență în companii mari din industrie, precum SDL, 3PG Global Romania, IBM Romania sau Metro Systems. Pasiunea pentru tehnologie face parte din ADN-ul său. S-a implicat activ în comunitatea Școlii informale de IT imediat după absolvirea programelor educaționale, aici unde a oferit suport noilor cursanți, atât în timpul sesiunilor de învățare, cât și ulterior, în cadrul workshop-urilor organizate de alumni.

Da, să te reinventezi profesional este posibil: motivația prin exemplul personal e prima lecție pe care Cipri o dă mai departe celor aflați la început de drum în carieră. A învățat totul de la zero, cu ajutorul mentorilor de la Școala informală de IT, iar astăzi dă mai departe tot ceea ce el a primit la acel moment din viața lui: pasiune autentică, bucurie de a coda și de a crește noi generații de cursanți.

Cipri este JavaScript Developer cu experiență în dezvoltarea aplicațiilor web din domenii variate, mentor și un tată mândru.

Fă cunoștință și cu alți mentori