Alex Butoi – Mentor Scoala informala de IT

Alex Butoi

Intro in IT, .NET Development

Detalii

Experiență: 5 Ani +

Specialist în: Software Programming, Component Programming, Software Architectures and Design, Distributed Computing, Cloud Computing, Machine Learning, Cybersecurity, Agile Methodologies.

Primii pași în programare i-a început încă din perioada gimnaziului, atunci când învăța să scrie primele linii de cod în Pascal, PHP 4-5, HTML și CSS. Astăzi, Alex se autodenumește „un împătimit” al programării back-end, lucrează și pe proiecte full stack Knockout/JQuery/Angular și are un doctorat în domeniul ciberneticii cu aplicații directe în Cloud Computing. Soluțiile .NET și Cloud scalabile, algoritmii complecși de securitate sau machine learning sunt subiecte care îl pasionează și îi mențin activ interesul pentru cercetare și inovare.

Alex are o pasiune autentică pentru tot ce înseamnă training/teaching/mentorship/knowledge sharing în domeniul IT, fiind mereu în căutare de noi metode de învățare și de perfecționare. Este mentor la Școala informală de IT și oferă mai departe din cunoștințele și experiența sa celor aflați la început de drum în carieră, prin tehnici de predare moderne.