Vlad Cupșa - Școala Informală de IT

Vlad Cupșa

Despre: Vlad Cupșa

  • Program : Digital photography in new media era
  • Sit web : http://www.komiti.media
  • Experiență : 10 Ani +
  • Specialist in : fotografie de performance (festival/concert), fotografie corporate, fotografie comercială, fotografie de arhitectură, fotografie de produs, fotografie de stradă

Pe Vlad l-ai întâlnit la cele mai mari evenimente din România, precum Electric Castle, TIFF, Jazz in the Park, TEDxCluj, TEDxEroilor, Delahoya, MOX, Alandala, Mioritmic, în acțiune. Este cunoscut pentru fotografia de performance, în preponderent de festival și de concert, pasiune despre care vorbesc cei peste 10 ani de experiență. Din portofoliul său, fac parte și clienți corporate, precum Banca Transilvania, Bosch, Tenaris, Fortech, Betfair și nu numai. Când nu fotografiază evenimente, Vlad se ocupă de fotografie comercială.

Profesionist în IT la bază și mentor la Școala Informală de IT, Vlad Cupșa îi îndrumă pas cu pas pe toți cei pasionați de fotografie, care, după cele 9 săptămâni de pregătire, își vor perfecționa abilitățile digitale, vor înțelege tehnologiile avansate din domeniul fotografic și vor ști cum se pot ajuta de aparatura digitală ca să creeze compoziții reușite.

Înapoi la mentori