Oana-Chifu-mentor-Scoala-informala-de-IT

Oana Chifu

Leadership in IT

Detalii

Experiență: 15 Ani

Specialist în: Transformational Leadership, Forming / Leading Organizations and Teams, Business Development, Operational Management, Organizational Strategy, Designer of Customized Organizational Programs to Generate High Employee Engagement and High Performance

Anii petrecuți la cârma mai multor companii, unele pornite de la zero, altele preluate pentru creștere și transformare, i-au confirmat crezul după care s-a ghidat mereu: succesul unei companii este direct proporțional cu măsura implicării angajaților ei.

Comportamental, există două zone ușor de identificat, care au impact major, ne spune Oana: dorința și efortul susținut al angajaților în rezolvarea problemelor și identificarea soluțiilor bune sau implicarea la un nivel minim acceptabil de tip pur execuție la cerere. Comportamentul câștigător este, însă, cel care va fi determinat de lipsa sau existența Leadershipului autentic, ne explică ea. Acesta este capabil să ofere conexiune și o direcție clară, inspiră încredere și convinge de existența unui lung drum de parcurs împreună.

Cu o vastă experiență în spate, Oana Chifu își dorește să inspire și să contribuie la formarea a cât mai mulți lideri autentici, care să își transforme companiile în care activează în organisme cu înaltă performanță, unde angajații  creează valoare prin pasiune și implicare.