Școala informală de IT

FAQ

Găsești aici răspunsurile la întrebările cele mai frecvente care ne sunt adresate

Informații generale despre cursuri

La Școala informală de IT avem zeci de cursuri care țin pasul cu cerințele angajatorilor. Îți oferim mediul de învățare flexibil și adaptat chiar și la programul unui angajat full-time, indiferent pe ce specializare din IT vrei să te dezvolți.

Dacă nu ai avut niciodată contact cu domeniul IT, îți recomandăm cursul pe care l-am conceput special pentru începători: Intro in IT.

Dacă știi exact care e direcția care ți se potrivește, alege cursul care te interesează și aplică online.

Dacă, pur și simplu, vrei să înveți IT, dar nu ai nici cea mai mică idee ce job ți s-ar potrivi, te ajutăm noi să te decizi: fă acest quizz rapid.

Online. Simplu și rapid. Direct pe website.

1. Alege cursul pe care dorești să îl urmezi.
2. Accesează pagina de curs.
3. Completează formularul de înscriere.

Gata! Mai departe o să te contactăm noi.

Accesând pagina cursului care te interesează, vei găsi informații despre grupa care este în formare și data de start. În momentul în care locurile disponibile din cadrul acelei grupe devin ocupate, se deschid automat înscrierile pentru următoarea grupă, cu o nouă dată de start pentru aceasta.

Înscrie-te din timp, ca să nu riști să se ocupe locurile, mai ales dacă preferi să înveți la Școala informală de IT într-o anumită perioadă din an.

Online. Poți învăța de oriunde ai fi. Nu există limite geografice.

Toate cursurile noastre sunt experiențiale: interacționezi audio-video cu mentorii și colegii, primești feedback și poți adresa oricând întrebări. Înveți prin exercițiu practic, simulând experiența dintr-o sală de curs. Nici nouă nu ne place să predăm teorie. Conectăm totul la realitatea practică.

La Școala informală de IT, îți oferim o experiență de învățare, nu îți livrăm simple cursuri.

Vei putea recupera, primind acces direct la materialele predate. Dacă în timp ce le studiezi apar neclarități, mentorii te vor ajuta să te deblochezi.

Acum, însă, poți învăța de oriunde la Școala informală de IT: fie că ești la țară, la munte într-o escapadă, te poți conecta online la cursurile noastre, ca să nu ratezi nicio sesiune.

Cursurile de la Școala informală de IT sunt experiențiale.

De aceea, e important să te asiguri că ai:

  • o conexiune la Internet stabilă (ideal broadband, dar funcționează foarte bine și cu hotspot de pe telefon)
  • acces la un laptop / desktop și webcam
  • o pereche de căști cu microfon (alternativ, se pot folosi microfonul și boxele din laptop)

De asemenea, pentru o mai bună experiență, îți recomandăm utilizarea a două monitoare în paralel:

  • pe un monitor (sau TV conectat prin HDMI) vei putea vedea mentorul și ceea ce prezintă acesta
  • pe celălalt monitor vei putea lucra și tu, în paralel cu ceea ce prezintă mentorul

Nu există cerințe speciale în acest sens. Poți învăța IT și de pe un laptop / calculator cu o configurație basic.

Modalități de plată și Promoții Speciale

Bineînțeles. Te poți folosi de metoda de plată prin tranșe lunare egale. Comision zero!

Desigur. Una dintre soluțiile pe care le poți accesa este StudyUp.

BCR Social Finance oferă acest produs de creditare special conceput pentru educație și care poate fi accesat de către cei interesați să urmeze cursurile Școlii informale de IT.

Creditul de la BCR Social Finance nu necesită garanții, venituri sau un co-plătitor. În afară de plata cursurilor (unul sau mai multe), creditul StudyUP oferă posibilitatea de a acoperi toate cheltuielile asociate studiilor (cheltuieli de subzistență, chirie, materiale auxiliare, inclusiv echipamente IT precum laptop, monitoare, webcam și boxe etc).

Pentru accesarea creditului, vârsta minimă este de 18 ani, iar cea maximă de 45 de ani.

Află mai multe detalii despre StudyUP pe https://www.bcr-socialfinance.ro/STUDYUP.

Desigur! Dacă te înscrii la orice curs și faci plata online prin cardul STAR de la Banca Transilvania, ai flexibilitatea să îl achiți în 5, 6, sau 8 rate lunare, fără dobândă, în perioada 02 iulie – 18 august 2024.

În Programul STAR Plata în Rate Fixe fără Dobândă sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Nu ai card STAR pentru plata în 8 rate? Află cum îl poți obține ușor și rapid aici.

Detalii despre programul STAR: www.starbt.ro

Ai această opțiune, dacă accesezi finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance pentru cursanții Școlii informale de IT. Beneficiezi de o perioadă de grație de până la 42 de luni și de o perioadă de rambursare de până la 120 de luni. StudyUP este creditul pentru studii dedicat tuturor celor care doresc să își continue educația.

Solicită oferta specială StudyUP de la BCR Social Finance pentru a afla mai multe detalii: https://www.bcr-socialfinance.ro/ro/produse-de-creditare/creditul-pentru-studii-studyup 

Avem o promoție specială: dacă te înscrii împreună cu un prieten aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă alegeți să plătiți cursul în tranșe lunare.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii]”, ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Vestea și mai bună e că discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Sigur că da!

Beneficiezi de 5 % DISCOUNT, dacă ai finalizat cu succes cursul de Intro in IT și, în maxim două luni calendaristice de la absolvire, te înscrii la orice program de pregătire sau de specializare din oferta Școlii informale de IT.

Ai 10% DISCOUNT, dacă ai finalizat cu succes orice curs de pregătire sau specializare din oferta Școlii informale de IT și te înscrii la un al doilea curs de pregătire sau de specializare.

Reducerile pentru absolvenții Școlii informale de IT se aplică automat la semnarea contractului.
Nu este nevoie de introducerea unui cod promoțional special în formular.

E modul nostru de a-ți arăta cât de mult credem în tine.

Diplome, Acreditări și Calificări

Desigur!

La absolvirea cu succes a oricărui curs (acreditat sau neacreditat), vei primi un certificat de participare emis de către EI (Educație Informală SA), care atestă faptul că ai învățat la Școala informală de IT, de 10 ani lider în educația alternativă din România și partener de încredere al companiilor angajatoare.

În urma absolvirii cu succes a cursurilor acreditate, vei primi, în plus, un certificat emis de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației.

Certificatele se acordă pe baza unor evaluări periodice / finale. Evaluarea finală constă într-un test de verificare a cunoștințelor și/ sau un proiect, care va fi prezentat oral, în funcție de disciplina studiată.

Dincolo de aceste aspecte, Școala informală de IT a reușit să creeze cadrul educațional pentru ca oamenii să învețe „pe bune”, nu doar pentru a obține diplome. Schimbăm paradigma clasică de învățare și, prin aceasta, viața cursanților noștri și a familiilor acestora.

Singurele diferențe sunt tipul de examinare și tipul diplomelor obținute la final. Atât.

La absolvirea cu succes a unui curs acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației, vei obține un certificat de absolvire emis de cele două instituții (Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației) și un certificat de participare emis de către EI (Educație Informală SA).

La absolvirea cu succes a unui curs neacreditat, vei obține un certificat de participare emis de către EI (Educație Informală SA).

Absolut toate cursurile noastre, atât cele acreditate, cât și cele neacreditate, urmează o programă concepută în acord cu cerințele companiilor angajatoare din industria IT și sunt susținute de mentori practicieni cu o vastă experiență pe piața muncii. Școala informală de IT este, de 10 ani, lider în domeniul educației alternative din România, iar certificatul emis de către EI (Educație Informală SA) dovedește angajatorilor faptul că ai studiat la o instituție recunoscută, cu peste 10.000 de absolvenți.

Ca să verifici dacă un anumit curs este acreditat sau nu, trebuie doar să accesezi pagina sa de pe website.

Dacă ești interesat, de titulatura oficială a calificării obținute prin absolvirea unui curs acreditat, iată toate detaliile:

Tip curs: Specializare
COR: 351201
Ocupația: Programator ajutor
E important să știi că noi nu livrăm simple cursuri. Le oferim persoanelor care vor să se reinventeze profesional sau să avanseze în carieră o experiență de învățare conectată la realitățile industriei, atât prin cursurile acreditate, cât și prin cursurile neacreditate. Nu facem discriminare. De aceea, în cei peste 10 ani de la momentul lansării Școlii informale de IT, gradul de angajabilitate al absolvenților atinge peste 80%.

Ai și alte întrebări? Suntem aici pentru tine.

Au scris despre noi

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.

Follow us