Există o linie de cod care te ajută să celebrezi la timp momentele speciale

Paula Mitran

21 dec.

Anul 2018 scrie în povestea Școlii informale de IT

…despre o comunitate care a crescut în fiecare 24 de ore. Despre pasiune pentru tehnologie, despre inspirație și mentorat, despre noi provocări acceptate, despre curaj, alegeri și schimbare. Anul 2018 a venit cu noi generații de cursanți, cu cei care și-au meritat aplauzele pentru dorința de a o lua de la capăt într-un domeniu cu totul nou, cu visuri de absolvenți împlinite. Cu cei care au ales să își dedice experiența acumulată de-a lungul anilor celor aflați la început de drum: cu mentorii care au devenit partenerii de zi cu zi ai cursanților.

Cu ei, cu tine, cu voi – noi toți împreună am scris povestea Școlii informale în IT într-un an special, care ne-a adus o nouă validare a ceea ce suntem și ce am devenit. Din București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov și Craiova, Școala informală de IT  – în fotografiile anului 2018.

Cinci ani de pasiune în IT am marcat la nivel național, alături de presă, căreia i-am împărtășit din culise, provocările și rezultatele ce au adus Școala informală de IT în poziția de „Lider în domeniul Educației Alternative din România”.

Pe scena de la Alba Iulia am urcat în anul Centenarului Marii Uniri, bucuroși să primim Premiul pentru Educație oferit în cadrul Transilvania Awards. Recunoașterea internațională din 2018 a venit și ea, prin nominalizarea la CEE Business Services Awards, pe lista scurtă a celor 13 companii din întreaga lume selectate la categoria University – Business Cooperation.


Liniile de cod scrise la Școala informală de IT au realizat lucruri uimitoare.

La Challenge Accepted – Hackathon au avut puterea de a face lumea un loc mai bun.

La Festivalul Internațional de Film TIFF au reinventat cronica de film prin aplicația cu Inteligență Artificială realizată de absolvenți.

În cadrul Early Work Club au adus pe aceeași hartă satele României împreună cu Peter Hurley și tot liniile de cod scrise la Școala informală de IT ajută la depistarea timpurie a Alzheimerului împreună cu Institutul RoNEURO.


Liniile de cod, la Școala informală de IT


Îți mulțumim pentru că celebrezi alături de noi momentele speciale.

…că tu faci parte din povestea noastră.

La mulți ani!

Credem că ți-ar plăcea și:

Școala informală de IT, acum și la Sibiu!

Școala informală de IT, acum și la Sibiu!

Școala informală de IT dă startul înscrierilor la Sibiu, începând cu 25 iulie, pentru primele grupe de cursanți. Având experiența a peste 5000 de absolvenți la nivel național, Școala informală de IT și-a propus, după succesul dovedit în celelalte șase orașe, să pună...