Școala informală de IT

Pregătire pentru angajare

Workshop-uri online de pregătire pentru angajare. Soft Skills Training

De multe ori, căutarea unui job este... un job în sine. Așa că, ai ajuns în locul potrivit: fie că ești absolvent al unui curs tehnic și te pregătești de primul tău job în industria software, fie că - pur și simplu - încă nu ai găsit direcția potrivită pentru cariera ta sau nu știi cum să te faci remarcat în fața companiilor pentru a-ți crește șansele de angajare.

Cursuri acreditate

Pregătirea ta înseamnă mai mult decât hard skills: te ajutăm să te dezvolți personal

Pe lângă abilități și cunoștințe tehnice măsurabile, angajatorii pun accent pe componenta de „soft skills”, abilități fundamentale pe care noi te ajutăm să ți le dezvolți. Aici, la Școala informală de IT, credem într-o experiență de învățare completă. Deși cursurile noastre tehnice includ deja training de soft skills, îți oferim mai mult decât atât: consiliere profesională și workshop-uri, susținute de experți care au intermediat angajarea a sute de persoane în IT, la care poți participa indiferent dacă ai absolvit sau nu un alt curs din oferta noastră.

Cine sunt mentorii care susțin workshop-urile și sesiunile de coaching în domeniul software?

Mentorii workshop-uri și training-urilor “soft skills” sunt consilieri de carieră, experți în HR care țin pasul cu dinamica de pe piața muncii din industria software. Au o vastă experiență în recrutare și au intermediat angajarea a sute de persoane în companii de IT. Sunt oameni care cunosc perspectiva angajatorilor și care te vor învăța, în mod aplicat, cum să te pregătești pentru angajare.

Care sunt documentele de care am nevoie pentru înscriere?

O copie / un scan / o poză a cărții de identitate. Doar atât.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Cum să faci job hunting?

Aplică acum

150€ / curs

2 săpt • 5 ore • 2,5 ore / săpt

Cauți altceva?

Au scris despre noi