Școala informală de IT

Programare Embedded C

Data de start: 14 ianuarie 2023

299€ / lună (1196€ preț total)

4 luni • 80 ore • 5 ore / săptămână

o zi / săptămână • 09:00

Cui se adresează cursul de Programare Embedded C?

Dacă îți dorești o carieră într-un domeniu de viitor, ai ajuns în locul potrivit. Aceste cursuri online de programare și implementare Embedded System Software Development se adresează celor care își doresc să facă reconversie profesională și să obțină un loc de muncă în IT, cu specific pe dezvoltarea și/sau testarea aplicațiilor și sistemelor embedded (electrocasnice, autovehicule, gadgeturi, jucării smart etc.)

Ești candidatul ideal la acest curs, dacă ai cunoștințe de bază despre sisteme IT, un nivel al limbii engleze de minimum B1 și îți place să rezolvi probleme logice complexe.

Alexandru Uioreanu, absolvent Java Development

Alexandru Uioreanu

Am reușit să mă angajez în IT, lucrez astăzi ca și Web Developer. Le datorez totul mentorilor de la curs! Mulțumesc Școlii informale de IT pentru îndrumare!

Alexandru Uioreanu
absolvent Java Development

Sorin Miron, absolvent Java Development

În aceeași perioadă în care absolveam cursul la Școala informală de IT, am participat la interviuri și am fost angajat la SoftVision. Mi-au spus atunci: „Ai tot ce-ți trebuie ca să lucrezi la noi în companie ca programator Java”.

Sorin Miron
absolvent Java Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un test

………………………………………..

Participi la o discuție online

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

  • Cum să proiectezi și să implementezi aplicații ce controlează sisteme embedded, precum sunt bancomatele, frigiderele, sistemele de alarmă, jucăriile electronice, modulele de control din industria auto (siguranță, confort, conducere asistată) ș.a.m.d..
  • Cum să codezi în C, unul dintre cele mai populare limbaje de programare ale prezentului: ți se va explica totul de la zero, începând cu structura codului, tipuri de date, structuri de control, funcții, algoritmi etc.
  • Cum funcționează aplicațiile bazate pe microcontrolere și care este arhitectura lor: vei exersa toate cunoștințele practic, proiectând chiar tu o astfel de aplicație pe care o poți integra în portofoliul de angajare ca Programator Embedded Systems.
  • Tot ce trebuie să știi pentru a deveni Embedded C Developer, Embedded System Test Engineer sau Production Test Engineer: cursul este predat de practicieni în domeniu, care te ajută să deprinzi toate competențele necesare.

De ce să faci cursuri de programare și implementare sisteme embedded la Școala informală de IT?

Studiind embedded systems programming, vei avea ocazia să înveți atât despre limbaje de programare, cât și despre proiectarea și funcționarea circuitelor electronice care stau la baza sistemelor de calcul. Îți vei însuși competențe și abilități care te vor ajuta să creezi aplicații sisteme embedded, să le proiectezi și să le testezi, fiind îndrumat pas cu pas în timpul cursului.

Mentorii de la care vei învăța

László Bakó

Marius Oltean

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1144/info