Școala informală de IT

Cursuri online de Programare Sisteme Integrate

Dacă îți dorești să înveți cum să dezvolți și să testezi aplicații ce controlează sisteme embedded, ca electrocasnicele / gadgeturile, ai ajuns în locul potrivit.

Te pregătim, de la A la Z, pentru unul dintre cele mai căutate și mai bine plătite domenii ale viitorului. Îți vei însuși competențe și abilități care te vor ajuta să creezi chiar tu aplicații sisteme embedded, să le proiectezi și să le testezi.

Cursuri acreditate

Mai mult decât simple cursuri de programare sisteme embedded:

înveți după o programă actualizată

Dispozitivele electronice, folosite în viața de zi cu zi, au evoluat înspre sisteme embedded: electrocasnicele, gadgeturile, jucăriile, sistemele de alarmă ș.a.m.d.. Nevoia de specialiști în acest domeniu este în continuă creștere, iar tu te poți număra printre cei care au această meserie de viitor, învățând după programa noastră actualizată.

La ce joburi pot aplica după finalizarea acestor cursuri?

Poți deveni Embedded C Developer, Embedded System Test Engineer, Production Test Engineer, Embedded Systems Developer, Embedded Systems Engineer. Am conceput programa, ținând cont de aplicabilitatea reală a informațiilor predate. În plus, îți oferim acces la practicieni, cu o vastă experiență în domeniu, de la care înveți direct.

Cum se desfășoară sesiunile de cursuri implementare aplicații embedded?

Înveți embedded systems development online. De oriunde ai fi. Nu există limite geografice.Trebuie să știi că toate cursurile noastre sunt experiențiale: interacționezi audio-video cu mentorii și colegii, primești feedback și poți lămuri orice neclaritate în timp real.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Embedded Systems Development

Aplică acum

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Andrei, absolvent Test Automation

Lucrez deja de 3 ani în QA. Niciodată nu m-am gândit că o să ajung la Școala Informală de IT, dar pot să spun că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. A fost foarte challenging. Mulțumesc și acum mentorilor pentru îndrumare, mentorat și coaching.

Andrei
absolvent Test Automation

Mirela Jurju, absolvent Software Testing

M-am angajat la Siemens după doar 3 luni de la absolvirea Școlii informale de IT. Informațiile pe care le-am primit în cadrul sesiunilor de curs m-au ajutat să fiu bine pregătită. Vom mai avea un absolvent în familie: fratele meu va deveni, la rândul lui, cursantul școlii.

Mirela Jurju
absolvent Software Testing

Simona Dulcianu, absolvent Software Testing

Astăzi lucrez ca Software Tester la Heaven Solutions. Faptul că am absolvit Școala informală de IT a fost o investiție în mine, care mi-a adus mult bine. Mentorii sunt extrem de implicați, răspund întotdeauna la întrebări și îți explică până înțelegi.

Simona Dulcianu
absolvent Software Testing

Ramona Dudau, absolvent Software Testing

Am reușit să mă angajez în industria IT, mai exact ca Junior Testing Engineer la UniCredit Services, după 7 luni. Recomand cursurile Școlii informale de IT celor care își doresc cu ADEVĂRAT să lucreze în IT și care au multă determinare, ambiție, perseverență și, bineînțeles, pasiune pentru tehnologie.

Ramona Dudau
absolvent Software Testing

Au scris despre noi