Școala informală de IT

QA Complete
Curs Testare Manuală și Testare Automată software

acredita

Curs online de testare software
Data de start: 30 iulie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (1794€ 1495€ preț total)

6 luni • 120 ore • 5 ore / săptămână

marti si joi • online • 18:00 – 20:30

Cui se adresează cursul acreditat de Testare Manuală și Testare Automată?

Your All-in-One Solution for Career Transformation

Ție, dacă îți dorești cel mai complet program de pregătire în Software Testing – Testare Manuală și Testare Automată software de la ora actuală în România. Fie că vii dintr-un mediu non-IT și țintești o reconversie profesională, fie că deja lucrezi în IT și îți dorești să faci upskilling și să îți securizezi jobul, uite soluția pe care o căutai. Pe baza unui curriculum care ține pasul cu dinamica actuală de pe piață, îți oferim toate instrumentele, de la A la Z, pentru a te adapta la cerințele curente ale angajatorilor din IT.

Cursul de Testare Manuală și Testare Automată software îndeplinește cerințele International Software Testing Qualifications Board (ISTQB). 

Pentru a urma cursul, sunt necesare cunoștințe de bază din IT și un nivel al limbii engleze de minim B1. 

Mirela Jurju, absolvent Software Testing

Mirela, absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT

M-am angajat la Siemens după doar 3 luni de la absolvirea Școlii informale de IT. Informațiile pe care le-am primit în cadrul sesiunilor de curs m-au ajutat să fiu bine pregătită. Vom mai avea un absolvent în familie: fratele meu va deveni, la rândul lui, cursantul școlii.

Mirela Jurju
absolvent Software Testing

Simona Dulcianu, absolvent Software Testing

Absolvent curs de IT Scoala informala de IT

Astăzi lucrez ca Software Tester la Heaven Solutions. Faptul că am absolvit Școala informală de IT a fost o investiție în mine, care mi-a adus mult bine. Mentorii sunt extrem de implicați, răspund întotdeauna la întrebări și îți explică până înțelegi.

Simona Dulcianu
absolvent Software Testing

Ramona Dudau, absolvent Software Testing

Ramona, curs Software Testing Scoala informala de IT

Am reușit să mă angajez în industria IT, mai exact ca Junior Testing Engineer la UniCredit Services, după 7 luni. Recomand cursurile Școlii informale de IT celor care își doresc cu ADEVĂRAT să lucreze în IT și care au multă determinare, ambiție, perseverență și, bineînțeles, pasiune pentru tehnologie.

Ramona Dudau
absolvent Software Testing

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

Participi la o discuție online

………………………………………..

Ce diplome și certificări obții la absolvire?

La absolvirea cu succes a cursului acreditat de Testare Manuală și Testare Automată software, vei obține un certificat emis de Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale,  însoțit de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul este recunoscut de angajatori, fără a fi necesar să deții o diplomă de licență în domeniul IT. Nu are termen de valabilitate.

În plus, vei primi un certificat de participare emis de către EI (Educație Informală SA), care atestă faptul că ai învățat la Școala informală de IT, de 10 ani lider în educația alternativă din România și partener de încredere al companiilor angajatoare. Peste 80% dintre absolvenții noștri deja lucrează în IT.

Acest curs acreditat îți asigură calificarea în domeniul IT, pentru a accelera procesul de obținere a unui job sau a-ți deschide o companie proprie.

Tip curs: Specializare
COR: 351201
Ocupația: Programator Sisteme Informatice

Tot noi te ajutăm să îți redactezi CV-ul, să ai primul proiect finalizat pentru portofoliu și îți asigurăm pregătirea pentru interviurile de angajare.

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Fundamentele Testării: Pornim la drum cu o bază solidă! În această etapă, înveți de la zero, dacă acum iei contactul cu domeniu, sau recapitulezi, dacă deja lucrezi în IT, principiile de bază din domeniul testării manuale. 
  • Automation Testing: Te învățăm cum să creezi de la zero un framework de testare automată. Bineînțeles, vei știi și cum să folosești Selenium, unul dintre cele mai utilizate instrumente de testare automată de la ora actuală. Un mare plus pentru CV-ul tău!
  • Performance Testing: Pentru că este cel mai complet curs de QA de pe piață, vei învăța și despre testarea performanței, care nu poate lipsi din pachetul complet de testare a unei aplicații. Pregătirea completă îți asigură cele mai mari șanse de angajare sau upskilling.
  • Testarea Securității și AI: Securitatea aplicațiilor este un subiect de actualitate care, într-un ritm accelerat, își face loc în toate industriile. Îți vei dezvolta aptitudinile cu metodele de testare a securității, pe care le vei cunoaște în detaliu până la absolvirea cursului. În plus, cum ar fi să folosești AI în nevoile de testare tehnică? Mentorii te vor ghida la fiecare pas!
  • Agile Testing & DevOps Practices: Vei învăța direct de la practicieni din IT, care au ani mulți de experiență în mari companii. Vei primi tips & tricks, insight-uri din culise și vei putea deprinde bune practici care îți vor eficientiza activitatea de testare 
  • Soft Skills for QA Professionals: La absolvire, vei știi cum să comunici în echipă, cum să îți faci CV-ul și cum să te pregătești pentru un interviu de angajare ca Software Tester, Automation QA Engineer, Performance QA Engineer, Mobile QA Engineer, API Test Engineer, Back-end QA Engineer sau QA with Agile (și nu numai!).

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce am lansat cursul QA complete - Testare Manuală și Testare Automată software?

Your All-in-One Solution for Career Transformation

Pentru că ținem pasul cu nevoile din piața de Software Testing din acest moment și ne-am dorim să îți oferim o soluție de învățare completă, fără să fie nevoie să faci alți pași suplimentari.

La ora actuală, cursul de Testare Manuală și Testare Automată software îți oferă absolut toate instrumentele de care ai nevoie ca să devii competitiv pe piața muncii. Fie că deja lucrezi ca Manual Tester și vrei să îți securizezi jobul, fie că îți dorești să începi acum o carieră în IT și ai nevoie de cel mai bun program de pregătire, e cursul care te va ajuta să câștigi timp și să îți atingi obiectivele.

Școala informală de IT are o experiență de 10 ani în predarea celor mai bune practici de Software Testing: am mentorat până astăzi 1640 de persoane pentru o carieră de QA Expert.

🎙️ Ascultă povestea Lianei, fost kinetoterapeut, astăzi mentor pentru noi generații de software testeri.

📖 Citește povestea Irinei, fost organizator de evenimente, și află cum a reușit să ajungă software tester.

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim posibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6 sau 8 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 02.07.2024 – 18.08.2024.

Primești 10% discount dacă achiți cursul integral în momentul semnării contractului de studii.

Mentorii de la care vei învăța

Codruța Bunea

Daniel Candrea

Alex Gabor

Alex Gâtu

Florin Bărbuceanu

Lucian Rusan

Claudia Lonean

Cătălin Mihacea

Bristena Ene

Otilia Bârligă

Irina Scurtu

Anca Bînțu

Ionuț Hrubaru

Vlad Pătraș

Adina Pițul-Părpăliță

Oana Vancă

Mihaela Sfăt

Mihai Streza

Irina Ștefan

Andreea Popescu

Andreea Draniceanu

Mihaela Popa

Nicolae Oprean

Cristian Dumitrică

Oana Mocanu

Catalin Pavalasc

Cristian Weber

Alexandra Pas

Ionut Iacobescu

Flaviu Dan

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1393/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.