Școala informală de IT

Cursuri online de Testare Software

Peste 50 de generații de Software Testeri am format aici, la Școala informală de IT

Fie că vrei să îți începi cariera în IT prin cursuri testare software manuală, fie că vrei să avansezi la următorul nivel profesional învățând testare software automată, vei avea parte de o experiență personalizată. Scopul final este ca tu să îți poți atinge obiectivele de carieră. Pentru asta muncim zi de zi.

Mai mult decât simple cursuri testare software:

la noi aplici tot ceea ce înveți

Aplicabil și sincronizat cu viața reală: așa este tot ce înveți la Școala informală de IT. Am conceput programa după cerințele angajatorilor din industrie, ca să te poți califica pentru jobul pe care ți-l dorești. Dacă vrei să urmezi cursuri online testare software pentru a învăța pe bune, nu doar pentru a obține o diplomă, ai ajuns în locul potrivit.

Primesc certificat / diplomă de absolvire când finalizez aceste cursuri testare software?

Bineînțeles. Vei primi un certificat de absolvire emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și certificat de participare emis de către EI (Educație Informală SA), care atestă că ai învățat testare software la Școala informală de IT.

Ce calificare profesională voi obține la absolvirea unui curs de testare software?

Tip curs: Specializare
COR: 351201
Ocupația: Programator ajutor

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Software Testing

Aplică acum

270€ 250€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Image hover effect image

Test Automation

Aplică acum

270€ 250€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Andrei, absolvent Test Automation

Lucrez deja de 3 ani în QA. Niciodată nu m-am gândit că o să ajung la Școala Informală de IT, dar pot să spun că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. A fost foarte challenging. Mulțumesc și acum mentorilor pentru îndrumare, mentorat și coaching.

Andrei
absolvent Test Automation

Mirela Jurju, absolvent Software Testing

M-am angajat la Siemens după doar 3 luni de la absolvirea Școlii informale de IT. Informațiile pe care le-am primit în cadrul sesiunilor de curs m-au ajutat să fiu bine pregătită. Vom mai avea un absolvent în familie: fratele meu va deveni, la rândul lui, cursantul școlii.

Mirela Jurju
absolvent Software Testing

Simona Dulcianu, absolvent Software Testing

Astăzi lucrez ca Software Tester la Heaven Solutions. Faptul că am absolvit Școala informală de IT a fost o investiție în mine, care mi-a adus mult bine. Mentorii sunt extrem de implicați, răspund întotdeauna la întrebări și îți explică până înțelegi.

Simona Dulcianu
absolvent Software Testing

Au scris despre noi