Școala informală de IT

Cursuri online de Tehnician IT

Dacă ești pasionat de infrastructura pentru development, ai ajuns în locul potrivit

Am lansat cursuri tehnician IT pentru cei care își doresc o experiență de învățare axată pe mentorat, fără a depinde, însă, de prezența într-o locație fizică. Ai parte de mobilitate fără limite: poți învăța de oriunde, ghidat pas cu pas de mentori. Focusul este pe latura practică: participi la workshop-uri, sesiuni de Q&A și primești feedback personalizat.

Mai mult decât un simplu curs calificare tehnician IT:

îți oferim ocazia să înveți de oriunde

Fie că ești plecat din țară, fie că – pur și simplu – îți place să înveți din confortul casei tale, ai șansa să înveți online, de oriunde, învățând direct de la mentori practicieni din IT. Sesiunile de cursuri tehnician IT sunt interactive: comunici audio-video cu ceilalți participanți și poți adresa oricând întrebări mentorilor.

Care este setup-ul de care ai nevoie pentru a participa la aceste cursuri tehnician IT?

Setup-ul necesar este minim: (1) conexiune stabilă de Internet, (2) laptop sau desktop , (3) webcam, (4) căști cu microfon și (5) două monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI). Cu ajutorul mentorului tehnician IT se vei instala și configura o mașină virtuală, pe o distribuție de Linux.

Care sunt abilitățile de care ai nevoie pentru a deveni tehnician IT?

Dacă ești atras de partea hardware, îți place să lucrezi pe calculator, iar atuu-ul tău este gândirea logică, ai stofă de Tehnician IT. Dorința de învățare este avantajul pe care îl ai.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Linux Basic

Aplică acum

299€ / lună
📋 2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Cristian, absolvent Linux

Este un curs practic, foarte bine gândit pentru începători. Mentorul te ghidează la fiecare pas și exersezi tot ceea ce ți se predă. Poți întreba absolut orice, fără teama de a fi ridicol – ceea ce mi se pare un lucru extraordinar.

Generative AI
Cristian
absolvent Linux

Au scris despre noi