Școala informală de IT

Cursuri online Baze de Date

Dacă vrei să lucrezi în administrare și programare baze de date, ai ajuns la locul potrivit

Ai parte de training, mentorat și coaching, participi la analiza unor cazuri reale și dobândești un set de bune practici care te ajută să performezi rapid în domeniu. Experiența hands-on, focusul pe latura practică și insight-urile din piața muncii oferite de mentorii care activează în IT devin avantajele tale.

Cursuri acreditate

Mentori practicieni

Experiență de 10 ani

Orar convenabil

Mai mult decât simple cursuri programare baze de date:

la noi înveți prin exercițiu practic

Muncim zi de zi pentru a crea contextul unde oamenii învață „pe bune”, nu doar pentru a obține diplome de absolvire. Am reușit să schimbăm paradigma clasică de învățare, oferindu-le cursanților noștri acces la mentori practicieni, care dau mai departe din know-how-ul și experiența lor de programator baze de date.

Aceste cursuri de programare baze de date sunt acreditate?

Da, sunt acreditate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației Naționale din România. La absolvirea cu succes a cursurilor de programare baze de date, vei primi certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației, dar și un certificat emis de Educație Informală S.A., care atestă faptul că ai învățat la Școala informală de IT.

Ca să particip la cursuri programare baze de date, de ce acte am nevoie?

Vei avea nevoie de următoarele documente: (1) copie de diploma de BAC (sau copie după ultimul act de studii universitare/ adeverința de studii universitare), (2) copie după certificatul de naștere, (3) copie după cartea de identitate, (4) copie după certificatul de căsătorie (numai în cazul schimbării numelui) .

Documentele trebuie să ajungă la noi abia după ce ai fost declarat ”ADMIS” la cursurile de programator baze de date.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Database Development (SQL)

Click pentru detalii

299€ / lună📋
4 luni • 80 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Nu știi încă ce curs sa alegi?

Nu știi încă ce curs să alegi? Discută direct cu un Consultant de Carieră! Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru a stabili ziua și ora sesiunii online de coaching. Expertul HR cu experiență în IT te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine, în acord cu backgroundul tău profesional și abilitățile cheie care te definesc.

  Adrian Bobocea, absolvent Database Development

  Am fost IT Recruiter și astăzi sunt Database Developer. După mai bine de 10 ani, mi-am dat seama că vreau să fac ceva cu un impact mai mare. Mentorii au fost acei oameni care mi-au pus de cele mai multe ori întrebarea „De ce?”, oamenii de la care am învățat enorm.

  Adrian, absolvent cursuri IT Scoala informala de IT
  Adrian Bobocea
  absolvent Database Development

  Au scris despre noi