Școala informală de IT

Java Advanced - Spring Boot

acredita

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 17 septembrie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (598€ preț total)

2 luni • 40 ore • 5 ore / săptămână

marti si joi • online • 18:00 – 20:30

Cui se adreseaza cursurile de programare Java Advanced - Spring Boot?

Aceste cursuri online de programare Java Advanced – Spring Boot se adresează atât celor care au deja cunoștințe de Java la nivel începător, lucrează în domeniu, își doresc să evolueze în carieră, cât și celor care își doresc să își crească șansele de angajare pe un post de Java Developer în mari companii de IT. 

Java Spring Boot este unul dintre cele mai populare și căutate framework-uri în dezvoltarea de aplicații web și servicii de back-end. Cunoașterea acestui framework este solicitată în mod frecvent de angajatori, iar absolvirea acestui curs îți va spori șansele de a obține un loc de muncă în domeniul IT sau de a accesa noi beneficii în carieră.

Alexandru Uioreanu, absolvent Java Development

Alexandru Uioreanu

Am reușit să mă angajez în IT, lucrez astăzi ca și Web Developer. Le datorez totul mentorilor de la curs! Mulțumesc Școlii informale de IT pentru îndrumare!

Alexandru Uioreanu
absolvent Java Development

Sorin Miron, absolvent Java Development

Absolvent curs programare Scoala informala de IT

În aceeași perioadă în care absolveam cursul la Școala informală de IT, am participat la interviuri și am fost angajat la SoftVision. Mi-au spus atunci: „Ai tot ce-ți trebuie ca să lucrezi la noi în companie ca programator Java”.

Sorin Miron
absolvent Java Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Șanse mari de angajare: Developerii pregătiți să construiască aplicații web și servicii de back-end performante, utilizând framework-ul Spring Boot, sunt la mare căutare pe piața muncii din IT. 
  • Evoluție în carieră într-un timp scurt: vei fi la curent cu cele mai recente tehnologii & tendințe relevante în dezvoltarea aplicațiilor Java și vei deprinde bune practici aplicabile imediat în orice proiect.
  • Productivitate crescută: Spring Boot facilitează dezvoltarea web prin furnizarea de automatizări și convenții, ceea ce le permite dezvoltatorilor să se concentreze mai mult pe logica aplicației, și mai puțin pe configurație.
  • Reutilizare de cod: Învățând să utilizezi corect framework-ul Spring Boot, poți crea componente modulare ușor de reutilizat în diferite proiecte și să îți crești numărul de proiecte, reducând timpul și nivelul de efort.
  • Performanță la locul de muncă: Acest curs online interactiv cu mentori te învăță cum să dezvolți aplicații complexe și scalabile, de la aplicații web simple până la servicii de back-end avansate. Poți evolua rapid în carieră,
  • Înțelegerea conceptelor avansate de Java: Cursul de Spring Boot acoperă conceptele avansate din limbajul JAVA și programarea orientată pe obiecte (OOP), oferindu-ți o bază solidă pentru a dezvolta software.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce să fii Java developer?

Urmând cursuri de programare Java, vei fi opera într-un limbaj extrem de popular, ceea ce îți va crește șansele de a obține un salariu peste media din domeniul IT Software. Practic, vei putea face aproape orice: aplicații interesante pentru segmentul corporativ, proiecte personalizate pentru servere web, baze de date sau interfețe grafice atractive și intuitive.
La cursurile de Java vei învăța principiile programării orientate pe obiecte care se aplică în multe alte limbaje și platforme, ceea îți va da posibilitatea ca de-a lungul carierei să te poți adapta ușor la alte tehnologii.

🎙️ Ascultă povestea lui Gyusi, astăzi developer, deși la bază are studii umaniste, absolvind Facultatea de Relații Internaționale.

📖 Citește povestea lui Bogdan, fost psiholog, și descoperă cum i s-a schimbat viața după cursul de Java Development.

Certificările pe care le poți obține

Pe baza cunoștințelor dobândite în cele 20 de săptămâni de studiu interactiv online și a exercițiului individual, vei fi pregatit pentru participarea la examenele de certificare* Oracle Java SE 8 Programmer I și Java SE 8 Programmer II.

*certificarile nu sunt obligatorii pentru finalizarea cursului si sunt independent oferite de compania Oracle

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim flexibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6 sau 8 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 02.07.2024 – 18.08.2024.

Primești 10% discount dacă achiți cursul integral în momentul semnării contractului de studii.

Mentorii de la care vei învăța

Catalin Stan

Rareș Flueraș

Filip Fiat

Dănuț Chindriș

Stefan Popescu

Lucian Cochior-Heghi

Adrian Bucur

Cristian Pop

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1376/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.