Școala informală de IT

Cybersecurity
Cursuri Securitate Cibernetică

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 21 septembrie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (598€ preț total)

2 luni • 40 ore • 5 ore / săptămână

sâmbătă • online • 09:00 – 14:00

Cui se adresează cursul de Securitate Cibernetică?

Fie că lucrezi în IT, fie că ai tangență cu domeniul digital, procesezi date confidențiale sau faci parte dintr-un business cu expunere online, acest curs de securitate cibernetică este pentru tine. Cursul Cybersecurity începe de la conceptele de bază și, până la final, te învață tehnicile concrete pentru a securiza aplicațiile și business-urile online.

Cursul de Cybersecurity – Securitate Cibernetică constituie un plus atât pentru persoanele din IT cu până la 2 ani de experiență, cât și pentru cele care au alte tipuri de joburi ce implică procesarea, manipularea și protejarea datelor confidențiale.

Totodată, este adresat și antreprenorilor care își doresc să își scaleze sau să își protejeze afacerea, precum și celor care activează în domenii cu expunere în mediul digital: secretariat, contabilitate, finanțe, payroll administrator, online shop administration ș.a..

Oana, absolvent Intro in IT

Absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT

Am venit dintr-un domeniu care nu are nicio legătură cu IT-ul: peisagistica. La Școala informală de IT am învățat să nu renunț. Mentorii care m-au pregătit și m-au evaluat în timpul cursului mi-au recomandat să merg mai departe în zona de back-end. Așa mi-am descoperit pasiunea.

Oana
absolvent Intro in IT

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Prin concepte explicate pe înțelesul tuturor, fără a fi nevoie în prealabil de cunoștințe avansate în IT, vei deprinde tehnicile practice prin care îți poți securiza activitatea online, aplicațiile și business-ul.

  • Vei înțelege cum funcționează aplicațiile, atât web, cât și mobile, precum și modalitatea prin care datele sunt colectate, procesate și stocate de acestea, dar și cum poți să le protejezi.

  • Dacă ai căutat „cyber security cursuri” care să îți răspundă la întrebările: Ce securizez? Cum securizez? Care sunt principalele riscuri și amenințări? Cum îmi protejez datele personale, afacerea sau activitatea profesională? – acest curs este pentru tine, pentru că îți va oferi răspunsurile de care ai nevoie.

  • Securitatea organizațională, securitatea procesării datelor private și confidențiale ale clienților, securitatea datelor de business sunt subiecte ce vor fi abordate în detaliu, iar mentorul va îmbina teoria cu exemplele și aplicațiile practice, astfel încât și persoanele tehnice și non-tehnice să poată asimila informațiile.

  • Cursul începe cu noțiuni de bază și evoluează cu noțiuni incremental mai complexe, fiind predat de un mentor cu experiență, atât în formare, cât și în domeniul IT și în activitatea științifică.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim posibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6 sau 8 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 02.07.2024 – 18.08.2024.

Primești 10% discount dacă achiți cursul integral în momentul semnării contractului de studii.

Mentorul de la care vei învăța

Alex Butoi

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1391/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.