Școala informală de IT

Cursuri online de Cybersecurity

Dacă vrei să fii unul dintre cei mai căutați specialiști de pe piața muncii, ai ajuns în locul potrivit.

Chiar în acest moment, la nivel global, cca. 4 milioane de posturi în cybersecurity sunt încă vacante. Securitatea cibernetică este un subiect de importanță strategică la nivel european și, pe măsură ce milioane de date sunt colectate în fiecare zi, apar noi riscuri de securitate ce necesită specialiști pentru a fi minimizate. Două treimi din incidentele cibernetice sunt cauzate de eroarea umană și de lipsa competențelor în domeniul securității datelor, arată studiile.

Mai mult decât concepte generale de cybersecurity: cursuri practice, predate de mentori experți

Fie că îți dorești un job de viitor, fie că ești antreprenor, angajat la o companie unde se procesează date sau doar un utilizator online care vrea să învețe să își protejeze prezența online, la Școala informală de IT găsești cursul de cybersecurity potrivit pentru tine. Metodele noastre de predare sunt adaptate la stilul de învățare atât al persoanelor tehnice, cât și non-tehnice, iar cursurile de securitate cibernetică sunt predate de mentori cu experiență în IT și în cercetare.

Cum se desfășoară aceste cursuri de cybersecurity?

Online. Cursurile noastre de securitate cibernetică sunt, însă, experiențiale: vei interacționa LIVE - ONLINE, direct cu mentorii și colegii, vei putea adresa oricând întrebări, vei primi feedback și recomandări. Practic, noi vom simula experiența dintr-o sală de curs, iar tu te vei putea conecta de oriunde, fără limite geografice.

Când au loc sesiunile de curs IT cybersecurity?

Fie după-amiaza, după ora 18:00, fie în week-end. Consultă pagina cursului și vei afla orarul pentru grupa în formare.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

Cybersecurity

Click pentru detalii

299€ / lună📋
2 luni • 40 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Nu știi încă ce curs să alegi?

Înscrie-te la o sesiune online one-to-one
cu un Consultant de Carieră în IT.

Consiliere 100% gratuită!

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru
a stabili ziua și ora sesiunii online de coaching.

Expertul HR cu experiență în IT te va ajuta să alegi cursul potrivit pentru tine, în acord cu backgroundul tău profesional și abilitățile cheie care te definesc.

  Oana, absolvent Intro in IT

  Am venit dintr-un domeniu care nu are nicio legătură cu IT-ul: peisagistica. La Școala informală de IT am învățat să nu renunț. Mentorii care m-au pregătit și m-au evaluat în timpul cursului mi-au recomandat să merg mai departe în zona de back-end. Așa mi-am descoperit pasiunea.

  Absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT
  Oana
  absolvent Intro in IT

  Cristian, absolvent Linux

  Este un curs practic, foarte bine gândit pentru începători. Mentorul te ghidează la fiecare pas și exersezi tot ceea ce ți se predă. Poți întreba absolut orice, fără teama de a fi ridicol – ceea ce mi se pare un lucru extraordinar.

  Generative AI
  Cristian
  absolvent Linux

  David, absolvent Excel

  Este cel mai complet curs de Excel de pe piață, la ora actuală. Atât pentru începători, cât și pentru cei care au mai lucrat cu acest soft, e cea mai bună alegere. Regret că am pierdut timpul cu tutoriale ce care mai mult m-au dezorientat, decât să mă ajute. Recomand acest curs!

  Curs Excel Scoala informala de IT
  David
  absolvent Excel

  Au scris despre noi

  Contacts

  Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.