Școala informală de IT

SEO & Marketing

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 1 septembrie 2024

Locuri limitate

preț: 447€ 

6 săpt. • 30 ore • 5 ore / săptămână

sâmbăta • online • 9:00 – 14:00

Cui se adresează cursul de SEO?

Cursul de SEO & Marketing Online se adresează tuturor celor își doresc să învețe tehnici de optimizarea unui website pentru motoarele de căutare (SEO), reguli de copywriting pentru SEO și Social Media Organic, dar și Google Ads și Google Analytics, de la practicieni din domeniu. 

Vei învăța la cursul SEO care sunt și cum să folosești corect și eficient cele mai noi tehnici de optimizare website-uri. Astfel vei crește performanța și relevanța unui website, vei crește vânzările în mediul online și autoritatea brandului. La cursul SEO și Marketing Online vei învăța și Google Ads, Google Analytics și Social Media Organic. 

Cursul de 6 săptămâni este destinat începătorilor, deci ești candidatul ideal dacă vrei să lucrezi în marketing sau să îți dezvolți cunoștințele, ai auzit de WordPress și îți dorești să vinzi online produse și servicii.

Loredana Vasile, absolvent Business Analysis

Loredana, absolvent cursuri IT Scoala informala de IT

După absolvirea cursului, am obținut un job de Business Analyst în cadrul companiei Ness Digital Engineering Romania. Am reușit să fac o schimbare de carieră după aproape 9 ani de experiență în Marketing.

Loredana Vasile
absolvent Business Analysis

Alexandra Marinescu, absolvent Business Analysis

Am susținut interviul de angajare după doar două luni de curs. Am fost angajată ca Product Owner. Discuțiile cu mentorul m-au ajutat enorm: să îmi pun singură întrebări, să înțeleg rolul de Product Owner și să pun în balanță beneficiile jobului și nevoile mele.

Alexandra Marinescu
absolvent Business Analysis

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului SEO și Marketing Online?

Cum înveți la Școala informală de IT?

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

 

  • Cum să folosești Keyword Research ca să crești vânzările online. Vei învăța optimizarea SEO și vei fi capabil să recunoști, dar și să folosești cuvintele cheie care te vor ajuta să crești traficul pe site-ul tău.
  • Cum să faci optimizare SEO ca la carte: de la SEO On Page și SEO Tehnic, la SEO Off Page, cursul online te va transforma într-un specialist în domeniu.
  • Cum să folosești Google Ads și Google Analytics, dar și cum să atragi clienți organic fără să investești multe resurse în promovare.
  • Cum să faci conținut și să scrii copywriting în funcție de SEO și cum să îți poziționezi website-ul printre primele căutări pe Google cu ajutorul regulilor SEO.
  • Vei învăța de la mentori experți în SEO și Marketing, cu experiență vastă în domeniu și vei primi sfaturi și metode de lucru practice și verificate.

 

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora.

E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

De ce să faci cursuri online de Marketing și SEO la Școala informală de IT?

Parcurgând cursurile de Marketing Online și SEO, vei dobândi abilități de optimizare SEO astfel încât să rankezi un site pe motoarele de căutare, să crești vânzările și să aduci vizibilitate companiei tale sau să te dezvolți profesional la compania unde activezi.

Mentorii de la care vei învăța

Andreea Zamfir

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1335/info