Școala informală de IT

Cursuri online Marketing Digital & SEO

Dacă vrei să aduci un site printre primele căutări pe Google, aici e locul tău.

La cursurile de Marketing Digital & SEO vei învăța tehnici SEO prin care să optimizezi site-uri pentru motoarele de căutare, dar și reguli SEO pentru copywriting. În acest fel, atât site-ul tău cât și articolele de blog pe care le vei scrie vor apărea printre primele poziții pe motoarele de căutare. Îți punem la dispoziție exemple concrete și teme practice gândite de mentori cu experiență în SEO, Google Analytics și Google Ads.

Mai mult decât clasicele cursuri de SEO:

îți oferim metode practice de învățare

Vei avea exerciții pe care le vei rezolva împreună cu mentorul în timpul cursului de Marketing Digital & SEO pentru ca tu să înveți direct pe exemple practice și să deprinzi abilități într-un timp cât mai scurt. În plus, vei avea teme după fiecare sesiune de curs și discuții pe baza acestora, ce te vor face să înțelegi și mai eficient tot ceea ce ține de SEO.

Cum se desfășoară aceste cursuri de Marketing Digital & SEO?

Cursurile de Marketing Digital & SEO, se desfășoară într-un mediu online și interactiv. Ele sunt concepute ca fiind cursuri cu un grad înalt de interactivitate, unde încurajăm comunicarea și întrebările. Mentorii îți vor răspunde la fiecare întrebare și îți vor oferi feedback personalizat oricând crezi că este nevoie.

Cine sunt mentorii care predau cursuri online de Marketing Digital & SEO?

Mentorii Școlii informale de IT, inclusiv de la cursurile online de Marketing Digital & SEO sunt profesioniști care au o experiență profesională validată pe piața de muncă. Specialiștii noștri SEO au lucrat de-a lungul timpului în departamente de Marketing, unde au dobândit abilități și cunoștințe de optimizare SEO practice și eficiente.

Dă click aici ca să vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Image hover effect image

SEO & Marketing

Click pentru detalii

298€ / lună📋
6 săpt. • 30 ore • 5 ore / săpt

Cauți altceva?

Loredana Vasile, absolvent Business Analysis

După absolvirea cursului, am obținut un job de Business Analyst în cadrul companiei Ness Digital Engineering Romania. Am reușit să fac o schimbare de carieră după aproape 9 ani de experiență în Marketing.

Loredana, absolvent cursuri IT Scoala informala de IT
Loredana Vasile
absolvent Business Analysis

Eva Apati, absolvent UX Design

Am venit la Școala informală de IT pentru că am mulți prieteni care i-au absolvit cursurile și nu am primit decât feedback pozitiv. Lucrez astăzi ca UX Designer și apreciez faptul că mentorii au pus suflet în tot ceea ce ne-au învățat. Au avut acolo pentru noi și în afara cursurilor.

Eva, absolvent curs IT Scoala informala de IT
Eva Apati
absolvent UX Design

Mihai, absolvent RPA Development

Cred că este singurul curs de pe piață lansat în colaborare cu UiPath, lider pe piața de RPA, și compania AGGRANDA. Înveți exact ce se cere pe piața muncii, iar mentorii te ajută foarte mult. Totul este foarte bine ancorat în realitate.

Curs RPA Development Scoala informala de IT
Mihai
absolvent RPA Development

Alexandra Marinescu, absolvent Business Analysis

Am susținut interviul de angajare după doar două luni de curs. Am fost angajată ca Product Owner. Discuțiile cu mentorul m-au ajutat enorm: să îmi pun singură întrebări, să înțeleg rolul de Product Owner și să pun în balanță beneficiile jobului și nevoile mele.

Alexandra Marinescu
absolvent Business Analysis

Au scris despre noi